Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Oled TV Bitmeyen Sorunları

09 Mart 2024 22:24
09 Mart 2024 18:28

Samsung 65S95B 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Smart oled TV yaklaşık 1 yıl önce Teknosa Afyon bayiden aldım. Alındığı günden beri televizyon sürekli kendine kapanıp açılıyordu en sonunda Servis geldi ve ana kart değişimi olması gerektiğini söyledi Ben ilk önce kabul etmedim fakat müşteri hizmetleri ana kart değişmesi gerektiğini söyledi Onun üzerine ana kart değişti ana kart değiştikten sonra televizyonda farklı sorunlar oluştuğu internete bağlanmadı ekran kasa oranında boşluklarda sıkıntılar oldu tekrar servise açtım Servis geldi ayarlar yaptı bu sefer de ayarlar yaptıktan sonra ekran panelinde görüntüde göz kırpması gibi titremeler oluşmaya başladı. Gerçek gözle izlerken daha belirginleşiyor.

11 Mart 2024 09:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

16 Mart 2024 02:09

Samsung 65S95B 4K Ultra HD oled TV ekran titremesi ve dalgalanması. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Samsung oled TV alındığımdan beri bitmeyen sorunları artarak devam ediyor. TV kendine kapanıp açılıyordu. Ana kart değişti. Ve sorunlar iyice çoğaldı. Şu an en büyük sorun ana kart değiştikten sonra ekranda özellikle kırmızı, mavi, kahverengi ve beyaz renklerinde dalgalanma ve titreme oluyor. Uzun bakınca gözler bozulacak kadar kötü. Servis elemanlarda sorunu kabul etti ama çekilen videolarda çözüm Merkezi sorun yok diyor. Böyle çözümü kabul etmek mümkün değil. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Göz sağlığımda tehdit ediyor. Zaten bu sorunla ilgili Samsung markanın bir sürü şikayet var.

Erşah sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Philips Hue Senkronizasyon Sorunu

Erşah
22 Mart 12:45
Balamir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Biter Bitmez Arızalanan OLED TV Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek

Balamir
01 Ağustos 12:51
Garanti Süresi Biter Bitmez Arızalanan OLED TV Ve Yetersiz Satış Sonrası Destek
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'de Eğilme Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Veysel