Seyit sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 10:31

Aynı gün içerisinde Samsung DV90BB9445GBAH Kurutma Makinesi ve WW11BB944DGBAH Çamaşır Makinesi satın aldım. Kurulumu yapmaya gelen servis personeli, çamaşır makinesinin aparatları içindeyken denemek amacıyla makineyi çalıştırdı ve makinenin kazanında ciddi çizikler meydana geldi.

Evimde klimadan hava temizleyiciye, fırından TV'ye kadar birçok eşyam ne yazık ki Samsung marka. Hepsi bu markaya ve imajına güvenerek satın aldım. Ancak şu an için çok pişmanım.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmadan önce, sahibi olduğum B--, yazarlık yaptığım Ekşi Sözlük, Uludağ sözlük gibi sosyal mecralarda durumu tüketicilere layıkıyla bildirip, yaşadığım mağduriyet ve benzer mağduriyetlere engel olmak adına elimden geleni yapacağım.

Firma yaklaşık bir aydır her gün beni arıyor, her gün benzeri bilgiler verip ürünün sürecinin devam ettiğini belirtiyor. Yaklaşık bir aydır ne çamaşır makinesini ne de kurutma makinesini değişecek diye kullanmıyorum.

26 Aralık 2023 16:53

Bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım, Raportör beyefendi haklı olduğumu, maksimum 3 ay içerisinde sürecin layıkı ile tamamlanacağını belirtti. Gerekirse mahkeme yoluna da gideceğim.

WW11BB944DGBAH Çamaşır Makinesi satın aldım. Kurulumu yapmaya gelen servis personeli, çamaşır makinesinin aparatları içindeyken denemek amacıyla makineyi çalıştırdı ve makinenin kazanında ciddi majör çizikler meydana geldi. Güney Kore genel merkeze henüz ulaşmadım, gerek mail gerekse video ile onlara da ulaşacağım. Yapay zeka teknolojili ürünlerin mucitliğini yapan insanlar, bu denli cühela yaklaşıma kayıtsız kalmayacaklardır.

Samsung müşteri temsilcileri yaklaşık 1 ay abesle iştigal, demagoji yoluyla amiyane tabirle şahsımı oyaladılar. 1 aydır yeni aldığım makine yerine eskisini kullanmaya devam ediyorum.

Yazarlık yapmakta olduğum bordomavi.com, Ekşi Sözlük, Uludağ sözlük gibi platformlarda da durumu layıkı ile açıklayacak, insanların bu firmadan uzak durmaları için hakeza Samsung Türkiye'nin kurum kimliği ve bilinci hususundaki eksiklerini gidermesi için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağım.

Ek
21 Aralık 2023 10:34 (Şikayetten 2 dakika sonra)

21 Aralık 2023 10:45

Mizah yapıyorsunuz sanıyorum, 4447711 iletişim merkezi ile yaklaşık 1 aydır irtibattayım zaten. O makineleri, tüm Türkiye görecek. Bordomavi.com, eksi sözlük Uludağ sözlük ile başlayacak, Tüketici Hakem Heyeti ile devam edip, bir daha Samsung'un önünden dahi geçmeyeceğim. Evimde ne yazık ki en az 6-7 adet Samsung ürünü var. Hava temizleyicisine kadar Samsung'dan almıştım ne yazık ki. Çok çok pişmanım.

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
05 Aralık 2023 15:36
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı!

Şenol
22 Ekim 2024 23:12

Arızalı Kurutma Makinesi Ve Belirsiz İade Süreci Nedeniyle Mağduriyet

29 Eylül 2025 11:43
İdil sonuçtan memnun değil

İdil
12 Aralık 2023 10:34
Samsung 3 Haftadır Gelmeyen Kurulum Aparatı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Kurutma Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar

25 Kasım 2024 20:35