Emirhan sonuçtan çok memnun

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Uğultu Problemi

23 Temmuz 2023 00:33
Emirhan'ın Teşekkür Mesajı
“Cihaz için Samsung Türkiye ve Başarı Servis'e teşekkürler.”

Samsung Galaxy Buds 2 Pro kullanıyorum. Yaptığım son güncellemeden sonra sol kulaklıkta ortam sesi açtığımda uğultu sorunu yaşıyorum. Bu ses bazen geliyor, 5 saniye kalıp gidiyor. Yakın süreç içerisinde teknik servise vereceğim. Konu hakkında bilgilendirmeler eklemeyi düşünüyorum.

23 Temmuz 2023 10:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

25 Temmuz 2023 11:21

Samsung Türkiye tarafından arama gerçekleştirildi, Beni Samsung Telefon Departmanına yönlendirdiler orada ki temsilci ile ürün bilgilerimi ve yaşadığım sorunu paylaştım. Önerdiği çözümü denediğim de sorun hala davam ediyordu beni teknik servise yönlendirdi, teknik servisin detaylarını SMS yolu ile paylaştı, yapılacak işlemin yazılımı tekrar yüklenmesi olduğu ve ses kontrollerinin sağlanmasını olduğunu ifade Eti. Teknik servise gönderdiğimde bu konuyu güncelleyeceğim.

24 Ağustos 2023 15:36

Bugün teknik servise cihazı teslim, Büşra hanım destek sağladı. 3 gün içerisinde tamir olur dedi.

25 Ağustos 2023 16:56

Cihazı Perşembe vermiştim cuma günü saat 16:00 da yapmışlar. Servis ile iletişime geçtim kulaklık ve şarj ünitesi değişmiş yarın teslim almaya gideceğim

28 Ağustos 2023 17:45

Pazartesi günü cihazı teslim aldım. Kulaklıkları ve kutusunu değiştirip verdiler. Kulaklıklardan şu an da gayet memnunum

28 Ağustos 2023 17:46

Cihaz için Samsung Türkiye ve Başarı Servis'e teşekkürler.

Kübra
20 Mayıs 2024 07:52

Yusuf
06 Ağustos 2023 01:12

Beshr
21 Nisan 2025 22:31
Samsung Galaxy Buds 2 Pro Sol Kulaklıkta Düşük Ses Ve Servis Sorunu
Beyaz sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz
01 Şubat 2024 14:35