Samsung Çamaşır Makinesi Servisinin İş Bilmez Mağduriyeti

İbrahim
31 Mayıs 2024 13:24

30 Mayıs tarihinde Samsung müşteri hizmetlerini su akıtan çamaşır makinesi sebebiyle aradım. Makinenin garantisi olduğu söylendi ve servis yönlendirilmesi yapıldı. Gelen servis elemanı çamaşır makinesinin garantisi yok zaten olsa da çamaşır sıkışmış lastiğine zarar vermiş 2.350 lira bir ödeme gerekiyor dedi üstüne bir de 500 lira servis ücreti istedi. 200 lira aldı ve gitti. Bir daha gelince yine mi ücret ödeyeceğiz dediğimizde parçayı alınca onun ücretinden düşeriz denildi. Ayrıca makinenin on çalıştırmasını yapan servis elemanı garanti kağıtlarımızı da yıkadı ve uzatılan garantiyi bile şu an kanıt gösteremiyoruz. Geçende de kullanıcı hatası olduğunu söyledik ve ücretli bir işlem desteği aldık. Samsung resmen mağduriyet oluşturuyor. Garanti ne zaman geçerli olacak yazık yani markalara olan güvenimiz iş bilmez personeller yüzünden sarsılıyor.

31 Mayıs 2024 18:53 (Şikayetten 5 saat sonra)

Alev sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

22 Mart 2025 13:29

Halime
25 Temmuz 2023 12:12

Hicri
06 Aralık 2024 14:02
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
24 Haziran 2024 09:42