Hamide sonuçtan çok memnun

Rossmann Bozulan Küçük Ev Aleti.

17 Ağustos 2024 13:50

Rossmann dan almış olduğum. Kendi markaları olan smooti makinesi bozuldu. Garanti suresi devam ediyor. Ankara galeria mağazasından almıştık. Mağaza yöneticisi ile konuştum fiş istedi. Bende olmadığını söyledim. O zaman bir şey yapılamayacağını dile getirdi. Fakat ürün kendi markaları başka yerden alma şansım yok. Ayrıca alışveriş yapılırken telefon numarası isteniyor kayıt olması gerekir. Banka ekstradan gösterebilirim ama kabul etmedi. Sonra benden numaramı aldı merkez ile iletişime geçip bana bilgi vereceğini söyledi. 2hafta oldu kimse aramadı. Sonrasında mağazaya uğradım çalışan arkadaşlar yetkiliye bilgi verelim sizi arasın dediler kimse aramadı. Çağrı merkezine kayıt açtırdım kimse dönüş yapmadı. Gordion mağaza çalışanlarına sordum ne yapabiliriz nasıl ilerlemek gerekir onlarda bilmiyor numaramı aldı kimse dönüş yapmadı. Böyle büyük bir marka. Düzenli biri şekilde alışveriş yapıyoruz. Fakat böyle bir işlemde kimse yardımcı olmuyor. Kimse ne yapılacağını bilmiyor. Mağaza personeli eğitimsiz bu konularda sonrasında ilgilenmiyor olumsuz olsa da bir dönüş yapılmadı.

17 Ağustos 2024 16:34 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Ağustos 2024 12:29

Merhaba   19.08.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

22 Ağustos 2024 22:49

Merhaba, galeria mağaza da çalışan esmer güzel kız adı Tuğba sanırım yanlış yazmak istemem kendisi çok yardımcı oldu çok kibar ve çok akıllı umarım hak ettiği yerlere gelir.

Rossmann Mağazasında İlgisiz İade Süreci Ve Bozuk Ürün Mağduriyeti

Tuğba
13 Ekim 2025 18:27
rossmann-magazasinda-ilgisiz-iade-sureci-ve-bozuk-urun-magduriyeti-1.jpg
Onur sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2025 21:22
"N**** hanımla görüştük, bölge müdürü ile görüşüp sorunumu hemen çözdüler. Kendilerine teşekkür ederim. Bir personel yüzünden hep gittiğim markaya küsmek istemiyordum zaten"

14 Şubat 2025 11:37
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağaza Çalışanlarının Tutumu
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağaza Çalışanlarının Tutumu
Sude sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 08:00