Gebze Canter Rossmann Mağaza Müdürü Tavrı

09 Nisan 2024 18:22

Kocaeli Gebze Canter'da başka bir kozmetik kuruluşunda çalışıyorum ve mola saatimde Rossmann'dan sigara almak için Rossmann'a gittim yoğunluktan ötürü müşterilerden izin isteyerek ön sıraya geçtim mağaza müdürü (V***g**) "sıra sizin değil sıraya girmeniz gerekiyor " dedi bende "molam bitecek izin istedim müşterilerden" dedim Gebze canter Rossmann mağaza müdürü her zaman olduğu gibi alaylı bir bakışla imalı baktı bende "sizin için bir problem mi oluyor bu durum sorun nedir" dedim o da "evet benim için bir problem" dedi ben de " tamamdır o zaman bende ürünü almıyorum" dedim "alma o zaman" diyerek gülmeye başladı mağaza müdürü her zaman müşterilerle kavga ediyor ve her zaman elamanlara da aynı durumu sergiliyor Mobbing yapıyor müdürünün çalışanlara ve müşterilere davranışları kesinlikle artık dayanılabilir gibi değil nasıl müdür olabiliyor idrak edemiyorum bazen iyi çalışmak müdür olmanız için yeterli bir sebep olmamalı keşke birazda terbiye sahibi olsalar. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum inşallah en yakın zamanda gereken yapılır çünkü her müşteriye aynı davranış her çalışana aynı Mobbing.

09 Nisan 2024 18:29 (Şikayetten 6 dakika sonra)
11 Nisan 2024 14:31

Merhaba, Bizimle paylaşmış olduğunuz telefon numarası ve e-posta adresinizden tarafınıza ulaşamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Metrocity Rossmann Yetkililerin Çalışanlara Davranışları

09 Nisan 2024 16:25