Roborock S5 Max Robot Süpürge Şarj Ünitesi Bozuldu

26 Ekim 2023 13:11

Cyn bilişimden 2 yıl önce almış olduğum robot süpürgemin şarj ünitesi bozuldu. Teknik servisi aradım şarj ünitesini göndermemi söylediler. Gönderdim fakat hiçbir işlem yapılmadan geri göndermişler. Aradım robot süpürgemi de göndermem gerektiğini söylediler. Fakat robot süpürgemde bir sorun yok bunu defalarca da dile getirdim. Ayrıca arama zahmetinde bile bulunmadan direk ürünü geri gönderdiler. Arayıp sorup ücretli bir şekilde de yapabilirlerdi. Biz size geri döneceğiz deyip tekrardan aramadılar. Sattığı ürünün arkasında durmayan teknik servisi kötü bir firma.

Esra

Merhaba bende 3 yıl önce aldım Migros'tan. Çok memnundum hala makimemde sorun ama şarj ünitesi ışığı yanmıyor. Kablosundan mi yoksa kendisinde mi sorun var bilmiyorum ama robotum kaldı öyle. Serviste yok garantisi de bitti nasıl çözüme ulaşacağım bilemiyorum.

Esra

Bilmiyordum bende nereye götüreyim diye düşünüyordum Teşekkürler çok : ) Umarım sorunlarımız düzelir

Elif

Robot hastenesi var İstanbul da sanırım oraya göndereceğim. Görüştüm de sadece istasyonu kablosuyla gönderebilirsiniz dediler. İsterseniz siz de bir orayla görüşün.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Ve Vatan Bilgisayar İle Hayal Kırıklığı

İbrahim