Roborock S 8 Cihaz Ağa Bağlanmıyor

10 Ekim 2023 17:2650.881

Roborock s 8 akıllı robot süpürge aldım. 4 gündür kurulumunu yapmaya çalışıyorum. İzlemediğim video kalmadı. İnternetin kablosuz ağ ismini değiştirdim. 5 g yi kapattırıp 2.4 g yi aktif bıraktırdım sadece. İnternetin güvenliğini pasif hale çektirdim. Yapmadığım kalmadı. Cihazı defalarca sıfırladım ama mümkün değil cihaz ağa bağlanamıyor. Cihazı alıp çöpe atmamak için kendimi zor tutuyorum. Isparta Teknosa'dan aldım. Yetkililer getirin. Servise yollayalım diyor. Daha kutusunu yeni açtığım ve 21 bin tl para verdiğim cihazı 1 dakika bile kullanmadan servise göndermek ne kadar mantıklıysa artık.

Yorumlar(20)

10 Aralık 2025 21:11

Arkadaşlar uğraştım, yabancı kaynakları taradım ve çözdüm. Birincisi telefonunuzda 2.4 ghz Wİ-Fİ'ye bağlanın. Hatta yanlışlıkla 5 ghz ye geçmesin diye ağı unut yapın. İkinci ve önemli konu ise Wi-Fi şifrenizde Tire, alt çizgi, nokta, soru işareti gibi hiçbir karakter olmasın. Sadece küçük ve büyük harflerden oluşsun. Eminim çoğunuzun sorunu düzelecek.

2 Nisan 2025 20:34

Arkadaşlar benzer bir sorunu bende yaşadım. Sorun Telefonunuzdaki Ağın modeme uzaklığına göre 2.4 veya 5g ye geçmesinden kaynaklanıyor. Muhtemelen bağlantı yapmaya çalıştığınız yer modeme yakın ve telefonunuz 5G bağlantısında cihaz (robot süpürge) ise 2,4g ile bağlantı yapabiliyor. Çözüm cihazı alarak modemden uzak bir yerde bağlantı yapmaya çalışın telefonun bağlantısı 2,4 g ye düşeceğinden sorun çözülecektir.

1 Şubat 2025 09:07

Aynı sorunu ben de yaşadım. Mihome tavsiye edenler olmuş. Ben de denedim. O uygulamada bu cihaz sadece 2.4 ghz destekler diyor. Oradan sonra sorunu Roborock'da çözdüm. Olay 2.4 ghz'e bağlanmakta

26 Aralık 2024 22:26

Mi Home uygulamasıyla eşleyin. Çalışıyor

18 Ekim 2024 00:57

Tek bir yolu var Wi-Fi isminde ve şifresinde sadece harf olsun mesela Wi-Fi ismi güney Wi-Fi şifresi güney

16 Ekim 2024 23:11

Açma kapama tuşu hariç, sağ ve sol tuşlara aynı anda reset tuşuna yani 3üne aynı anda basıp sorun giderilebilir. Bende 3 saat uğraştıktan sonra buldum ve uygulamaya bağlanabildim

29 Kasım 2023 14:39

Sorun çözüldü mü? Aynı sorunu bende yaşıyorum

28 Kasım 2023 00:24

Aynı sorun bende de var akşam 7 de başladım saat 12:30 halen ağ hatası deyip duruyor 20 bin para verdim nedir bu sorun Allah aşkına

14 Kasım 2023 21:53

Aynı cihazı aldım çok uğraştım. Kendi uygulamasından kaynaklı bağlantı hatası veriyor, cihazınızda bir problem yok. Mi Home uygulamasını indirin sorunsuz kurulum yapılıyor.

26 Ekim 2023 20:40

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Şu an durum nedir? Sorunu çözebildiniz mi?

17 Ekim 2023 08:15

Sedat bey çözebildinizmi aynı durumu bende yaşıyorum bende Isparta Teknosa'dan aldım s8

16 Ekim 2023 15:13

Cihaz ağa bağlanma hatası veriyor ise size kesin bir çözümüm var. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım. Roborock uygulamasını silin ve mi Home uygulamasını indirin oradan robot süpürgenizin marka ve modelini seçip kurulumu tamamlayın.

16 Ekim 2023 00:21

Arkadaşlar bizde bugün s8 modelinin aldık süpürge sizinki gibi aynı hatayı verdi iade etmeye kalktık almadılar servis e gönderelim dediler kabul etmedik sonuç olarak kurulumu farklı bir şekilde yaptık Playstore den mihome indirip kurun bu şekilde oluyor kesin çözüm Roborock den olmuyor

15 Ekim 2023 12:09

Sedat bey merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum çözüm bulabildiniz?

Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.

20 Kasım 2023 09:3610.389

Teknosa'dan Roborock s8 modelini aldım. Kurulumunu yaparken cihaz ağa bağlanmıyor. Hatası aldık sürekli. Wi-Fi ve intern...

Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.
1 Destek1 Yorum

17 Ocak 2025 16:228.058

8 ay önce Roborock markasının akıllı robot süpürgesini aldım ve 2028'e kadar olan garantim mevcut. Ürün sekiz ay sonrası...

1 Destek

Tümünü Gör
Roborock Robot Süpürge Açılmıyor Ve Çalışmıyor!

Roborock RobotSüpürge Açılmıyor Ve Çalışmıyor!

Selma
Roborock Servis Ürünü Açıp Bakmadan Geri Gönderdi Aylardır Mağdurum

Roborock ServisÜrünü Açıp Bakmadan Geri Gönderdi Aylardır Mağdurum

Melek
Roborock Arıza Giderilmemiş Servise Giden Robotum Geldiğinde Yine Uyarıyı Verdi!

Roborock ArızaGiderilmemiş Servise Giden Robotum Geldiğinde Yine Uyarıyı Verdi!

Cemal
Roborock Q8 Max Pro Halıda Sekme Ve Zırıltılı Ses Çıkarma Sorunu

Roborock Q8 MaxPro Halıda Sekme Ve Zırıltılı Ses Çıkarma Sorunu

Zeynep
Roborock Servise Gönderdiğim Ürün Çizikler İçinde Geldi!

Roborock ServiseGönderdiğim Ürün Çizikler İçinde Geldi!

Fikriye
Roborock Pişmanlığı Ve Çözülmeyen Arıza