Roborock Media Markt Robot Süpürge İade Kabul Edilmeme Sorunsalı

Roborock Media Markt Robot Süpürge İade Kabul Edilmeme Sorunsalı
Çağıl
22 Haziran 2024 10:58

Merhaba, Media Markt mağazasından Roborock S8 Pro Ultra robot süpürge aldık. Ürünü kullandığımız ilk gün sorunsuz çalıştı ancak ikinci gün şarj hatası vermeye başladı. 'Şarj ünitesi arızalı, şarj başlıklarını temizleyin' diye bir uyarı aldık. Söz konusu girişleri temizlememize (kirli olmamalarına rağmen), uygulamayı silip geri yüklememize, Wi-Fi ayarlarını resetlememize rağmen hata vermeye devam etti. Yüzde 60 şarjla üniteden çıkan süpürge, saniye geçmeden yüzde 19 a düşüyor ve şarj yerine geri dönüyordu. Biz de daha fazla beklemeden 3ncü gün ürünü iade etmek amacı ile geri götürdük. Çünkü ürüne 46 bin tl vermiştik ve 3ncü günden servise gitmesini istemiyorduk. Ancak bir aylık bir yetkili servis sürecinden sonra ürünün yazılımı güncellendi dediler ve gidip almamızı istediler. Yani söylediklerine göre ürünün bir sorunu yokmuş yazılım güncellemesi gerekiyormuş. Ancak uygulama diğer bütün uygulamalarda yapılan yazılım güncellemesi uyarısı değil, şarj hatası uyarısı veriyordu. Durumu defalarca bu şekilde açıklamamıza, iade istememize rağmen olmayacak bahanelerle iade talebimizi reddettiler; ikinci gün ürünü almaya gitmediğimiz için aradıklarında ve iade istediğimizi söylediğimizde 'ürünün kullanıldığını, hijyenik olmadığını' söylediler. Sanırım kullanmadan hissederek sorunu bulmamızı istiyorlardı. Sonrasında ürünü teslim almadık, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk şu an sonuçlanmasını bekliyoruz.
Yukarıdaki şikayetimize gelen cevap yine benzer cinsten oldu ve Media Markt tekrar 15 günlük iade hakkımızı kullanamayacağımızı, ürünü geri almamız gerektiğini iletti.

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 16:34

08 Eylül 15:02
roborock-s8-pro-max-supurgede-ciddi-sorunlar-ve-iade-magduriyeti-3.jpg
roborock-s8-pro-max-supurgede-ciddi-sorunlar-ve-iade-magduriyeti-1.jpg
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Sağlanamıyor

03 Temmuz 01:33