Esra sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Hepsiburada'dan Alınan Robot Süpürge Garanti Sorunu

02 Nisan 2023 00:23

Merhaba Hepsiburada alışveriş sitesinden Ağustos 2022 yılında almış olduğum 348001658 sipariş numaralı Roborock Q7 Max Beyaz Akıllı Robot Süpürge ürünün garanti suresi içerisinde Şubat 2023 tarihinde Lidar Sensör arızası nedeniyle Hepsiburada'ya garantili ürünü gönderdim. Ancak yaklaşık bir aylık süre sonunda Detay adlı yetkili servis raporu sonucunda ürünün tamiratı yapılamadığından Hepsiburada aldığım ürün ün aldığım dönemdeki ürün bedelini iade edeceğini bildirdi. Ancak ben garantide olan aynı ürünün yenisini vermelerini talep ettim. Çünkü yaklaşık 10.000TL ye almış olduğum aynı ürünün bugünkü bedeli ise aynı sitede 13.600TL olarak satılmaktadır. Kendileri kredi kartıma 10.000TLücret iadesi yaptıklarını bildirdiler. Ben bugüne kadar böyle bir şey görmedim bu nasıl bir garanti anlayışıdır anlamak mümkün değil doğrusu? Bu nedenle mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum, aksi takdirde yasal haklarımın sonuna kadar kullanacağım.

Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Robot Süpürge Garanti Kapsamında Ücretsiz Onarım Reddedildi, Bedel İadesi İsteniyor

Nurbanu
11 Ocak 15:37
media-markt-robot-supurge-garanti-kapsaminda-ucretsiz-onarim-reddedildi-bedel-iadesi-isteniyor-1.pdf
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ve Hasarlı Ürün Gönderimi, İletişimsizlik

20 Eylül 2025 11:52
Yanlış Ve Hasarlı Ürün Gönderimi, İletişimsizlik

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Roborock Q7 Max İçin Yüksek Onarım Ücreti Talebi Ve Müşteri Hizmetleri Desteği Eksikliği

01 Ekim 2025 10:36
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max'in Tekrarlayan Arızası Ve Servis Hasarı Nedeniyle İade Talebi

Büşra
29 Ocak 05:10
Roborock Q7 Max'in Tekrarlayan Arızası Ve Servis Hasarı Nedeniyle İade Talebi
roborock-q7-maxin-tekrarlayan-arizasi-ve-servis-hasari-nedeniyle-iade-talebi-1.jpg
Tüm Q7 MAX Şikayetlerini Gör
Roborock Kategorileri