Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Hasarlı Çizik Ve Boş Paket Araç Mağduriyeti

Rent Go Hasarlı Çizik Ve Boş Paket Araç Mağduriyeti
19 Ekim 2023 14:26

Trabzon Rent Go Meydan şubesinden 19 günlük araç kiraladım önce Samsun'a daha sonrasında ise Muğla'ya gideceğimi söyledim ellerinde aynı Segment araç olmadığı için bana üst Segment araç verdiler ve Samsun'da değiştireceklerini söylediler. Birkaç gün sonra Samsun Meydan Şubesi beni aradı ve aracı getirmemi istediler. Bana kiraladığım segmentte Renault taliant verdiler ama aracın her yeri Çizik hasarlı ve aracın içi bomboş halde müzik çalar ekranı dahi olmayan şekilde verdiler ve değişim yapmıyorlar. Ellerinde araç olmadığını söylemelerine rağmen sitelerinde aynı segment araç mevcut olarak görünüyor. Ben aracı teslim edip ücret iademi istediğimde ise aracı aldığım Trabzon Meydan şubesine teslim etmem gerektiği söyleniyor. Şimdi ise aralamalara cevap verilmiyor. Hiçbir şekilde memnun değilim.

24 Ekim 2023 16:45 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

24 Ekim 2023 18:28

Trabzon merkez şubesinde çalışan beyefendi bizle çok fazla ilgilendi. Sorunumuzu aynı gün içerisinde çözdü. Ama Samsun merkez şubesi ve çalışanları bu konuda çok fazla yetersiz. Samsun şubesi çözüm bulmaya çalışmadığı için ve elinde olan aracı vermediği için Trabzon şubesi koordine etmek durumunda kaldı ve çözdü. Sadece Trabzon merkez şubesinden memnun kaldım.

Yakup
Yakup

Ya zarardalar zararlarını böyle kapatmaya çalışıyorlar ya da bu şekilde yalan dolanla aldatmacayla kazanç kapılarını yeniden yapılandırmışlar.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
27 Eylül 2024 23:50