Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Orsa Renault Servis Bilgisizliği

Tuzla Orsa Renault Servis Bilgisizliği
Çağatay
14 Temmuz 2024 17:34

Aralık ayında Clio 1.2 turbo icon aldım ve hemen orsa Tuzla servisine götürdüm. Araba sağa çekiyordu. Rot balans ayarı istedim. Onlar ayrıca arabada hafif yağ kaçağı var silindirik kapak contası değişmeli dediler. Onay verdim. Rot balans ayarı ve silindirik kapak değişimi yapıp verdiler. Ancak araba yine sağa çekiyordu, olmamış yani. Ayrıca sadece benim telefonum bluetootha bağlanmıyor her telefon bağlanıyordu. Ustaya anlattım, baktılar. Çalıştığını söylediler. Denedim olmadı. Ustayı çağırdım. Çalışıyor işte ben ne yapayım dedi sert bir şekilde. Ben de biliyorum sadece benim telefonda sorun var, belki başınıza gelmiştir öneri sunarsınız diye soruyorum dedim. Başına geldiğini anlattı. Ben de evet bu yüzden sesimi yükseltmeden düzgünce sordum bu cevabı bekledim dedim. Yoğunluk var kusura bakmayın dedi. Benim de sorunlarımın olduğunu ama sesimi yükseltmediğimi söyledim. Sonrasında kendim hallettim. Sonrasında klima kapalıyken arabadan tuhaf bir ses geliyor klimayı en düşük konumda açsam bile ses gidiyordu. Ocak sonu gibi rot balans için ve ayrıca bu klima sesi için tekrar götürdüm. Usta arabayı kullandı ve o sesin km değişim sayaç sesi olduğunu söyledi. Sayaç sesi 1950 yılında kaldı bu ne saçma cevaptır. Yol sağa döndüğü için araba sağa gidiyor dedi. Bir saçma cevap daha. Sonra hata olduğunu anladı. Tekrar rot balans yaptılar ama sonuç aynı değişmedi. Derken haziran ayında araba yağ ekle hatası verdi. Yağ akıttığı için değişim yapılan arabada yağ bitmesi ilginç. Götürdüm servise. Bizden ötürü değil dediler. Araba sağa çekiyor hala dedim. Küçük arabalar sağa çeker diye saçma sapan bir cevap daha verdiler. Çocuğa böyle bir şey söylesen güler. Ben de arabayı alıp çıktım. Böyle saçma bir servis hayatımda görmedim. Evet ilgililer, güler yüzlüler o konuda sorun yok. Ama bilgi sıfır. Adam yerine koymadan saçma sapan cevap veriyorlar. Bilgi yok. Verdiğim paraya pişmanım. Bu servis yüzünden arabadan soğudum.

Efe sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 22:31
Renault Sorunları İle İlgilenmiyor.
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Motor Problemi

Yücel
15 Eylül 2023 09:58
Akın sonuçtan memnun değil

Akın
11 Eylül 2024 20:06
Renault Clio Kronik Turbo Sorunu
İlhami sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Aracımın Sürekli Arızası Ve Servis Mağduriyeti

İlhami
04 Haziran 2025 15:20
garantili-aracimin-surekli-arizasi-ve-servis-magduriyeti-1.jpg
Yakub sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik

Yakub