Mustafa sonuçtan çok memnun

Sıfır Araçta LPG Sorunu: Yetkili Servis Çözüm Üretmiyor

Sıfır Araçta LPG Sorunu: Yetkili Servis Çözüm Üretmiyor
09 Aralık 2024 10:00
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunum henüz çözülmedi fakat Bursa Renault Mais benim sorunum ile çok yakından ilgileniyor. Onlara çok teşekkür ederim. Asıl sorunumu çözecek olan Kocaeli yetkili servis ernaz otomotiv ilgisiz alakasız müşteri ile ilgilenmiyorlar. İnşallah en kısa zamanda şamandıramı değiltirirler diye bekliyorum”

11 Kasım 2024 tarihinde Ordu Köy otomotiv den 1.0 LPG'li Sıfır Renault Duster aldım ve Kocaeli'ye geldim. Aracıma en 6-7 kez LPG ikmali yapıp deposunu fullledim. LPG deposu dolduğunda Samandıra kütür kütür vuruyor bunu her seferinde yapıyor. Kocaeli Ernaz otomotiv den randevu alarak durumu onlara da anlattım. Aracım ernaz yetkili serviste bir gün kaldı. Fakat hiçbir çözüm sağlamadılar. Ernaz otomotivdeki usta fabrikadan mühendisi aramış ve mühendis ustaya Samandıra nın vurma sebebi gazın depoya hızlı girmesi imiş ve normalmiş. Bana bunu söyleyip eve gönderdiler. Bir sürü para verip Sıfır aldığım arabamı bu şekilde kullanmaya devam edecekmişim bana ernaz yetkili servis bayii yetkilisi bu şekilde söyledi. Bu durum bana hiç mi hiç normal gelmiyor bir sürü para verip LPG Samandırası neden ses yapsın ve ayrıca ilerde daha büyük bir soruna yol açar diye korkuyorum. Aynı zamanda LPG ikmali yapan pompacılar bile korkuyor biz böyle bir şey görmedik. Bu normal değil diyorlar ve bana tehlikeli olduğunu söylüyorlar. Pompacılar bile olayın farkındalar yetkili servis olayın farkında değil beni başından savıyorlar.
Sonuç olarak: Bir sürü para verip Sıfır aldığım aracımı bu şekilde sorunlu ve korkulu korkulu kullanmak istemiyorum. Bu sorunum çözülmez ise mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim...

profile profile
09 Aralık 2024 13:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
30 Ocak 2025 19:00

Osman
Osman

Aynı sorun benim Renault Duster aracımda da var yetkili servise götürdüm normal dediler dolumun sonunda sanki eski kartallarda duyduğumuz sesi çıkarıyor sorunumu çözmediler ben de beklemedeyim birkaç kez daha fulleme yapacağım farklı istasyonlardan bakalım ne olacak

Tufan
02 Mayıs 2025 09:49