25 Ekim 2024 11:37

2020 1.3 TCe otomatik Renault Megane 4, 14.000 km'de araç herhangi bir sıkıntı yokken enjeksiyon kontrol ettirin, egzoz emisyon kontrol ettirin, hava yastığı, start-stop, yokuş kalkış yani akla gelebilecek her türlü arızaları yaktı. Akü zayıf dediler. 2 yıl önce garantiden sıfır akü takılmıştı, bu kadar kısa sürede akünün bitmiş olması normal mi? Servis belki de kullanılmış akü taktı. Problemin çözülmesini istiyorum.

25 Ekim 2024 11:12

2020 1.3 tce otomatik Renault Megane 4 14.000km de araç herhangi bir sıkıntı yokken enjeksiyon kontrol ettirin egzoz emisyon kontrol ettirin hava yastığı Star-stop yokuş kalkış yani akla gelebilecek her türlü arızaları yaktı akü zayıf dediler. 2 yıl önce Garantiden Sıfır akü takılmıştı, bu kadar kısa sürede akü bitmiş olması normal mi, servis belki de kullanılmış akü taktı. Problemin çözülmesini istiyorum

Ek
25 Ekim 2024 15:15 (Şikayetten 3 saat sonra)

Yorumlar (8)

Özer

Merhaba. Ustam kendi aracıma henüz baktıramadım buradan sorduğum kadarıyla ABS beyninde koruyucu kapak varmış onu esnetip aradan wd 40 sıkmış ve düzelmiş. Bunu söyleyen ABS beynini değişitirmesine rağmen aynı sorunu yaşamış ve bu şekilde yapmış daha da tekrar etmemiş. Sanırım KKTC deydin bende orada askerlik yapmıştım. Bu şekilde baktırırsan belki çözüm olur diye düşündüm. Selamlar.

Hayrani

Selamlar bilginiz için teşekkür ederim Servise götürdüm soketin birinde oksitlenme olmuş temizlemişler arıza düzeldi, ücret dahi almadılar KKTC serviste

Özer

Dostum çözüm bulursam bilgi veririm yarin baktircam

Merhaba çözüm bulabildiniz arızaya

Özer

Aynı sorunu bende yaşadım nasıl çözdünüz yardımcı olursanız sevinirim?

Hayrani

Çözemedim mecbur servise gideceğim ama KKTC de olduğumdan tereddüt ediyorum

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Renault Akü Kaynaklı Müşteri Mağduriyeti

Yusuf
20 Mayıs 2024 12:34
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Megane Aracımda Akü Sorunu Ve Servis Karmaşası

Sedat