Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gülpar Kayseri Reno Clio Vites Kutusu Arıza Veriyor

12 Haziran 2024 23:17

Reno Clio 2015 1,2 otomatik aracımı Tüm bakımlarını Reno serviste yaptırıyorum. Şimdi yolda seyir halindeyken vites kutusunu kontrol ettirin yazısı çıkıyor. Seyir halindeyken araç bir anda vitese geçmiyor ve duruyor. Servis bayağı bir masraf çıkardı. Debriyaj seti değişmesi ve diğer değişimler bize 120 bin gibi masraf çıkardı ve kullanma hatası diyor benim anlamadığım kullanma hatası nasıl oluyor. Aracım 78 binde ben bunu kabul etmiyorum. Kullanım hatası diyerek bence kullanıcıya atıyorlar. İnternette araştırdığımda reno Clio kronik hatası olduğu yazıyor. Bu araçların geri çağrılıp mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

Sorunu yaşayınca nette yaptığım araştırmalar sonucu fark ettim ki, bu kimi yetkili servis tarafından kronik bir hata olarak kabul edilmiş ve masrafın %70'inin Renault tarafından karşılanacağı söyleniyor. Bende reno nun yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Renault'tan destek bekliyorum

13 Haziran 2024 19:09

Servis yapılan işlemler ve yapılacak işlemler ve verilen ücret bilgileri ektedir.

14 Haziran 2024 13:34

Renault Clio marka arabam bakimi Kayseri Gülpar serviste değil Sivas oflazlar Renault serviste yapıldı. Bize yapılacak parça değişimin maliyeti 120 bin olacağı bilgisi verildi. Bilgilerinize sunulur

20 Haziran 2024 08:43 (Şikayetten 7 gün sonra)
25 Haziran 2024 13:36

Renault hala dönüş bekliyorum kolaylıkla almadığım arabam şu anda öyle bekliyor ve ben ne yapacağımı bilemiyorum böyle yüksek fiyatlar nasıl yaptıracağımı düşünüyorum mağduriyetimin bir an önce çözüme kavuşturulması istiyorum gerekirse başka mercilere başvuracağım

05 Temmuz 2024 20:43

Renault firmasi hala dönüş yapmadı çalışıyorum ve arabam hala bekliyor işe gidip gelmem sorun keşke hiç almasaydım bir bayan olarak zor durumda kaldım en kısa sürede firmadan dönüş bekliyorum

15 Ağustos 2024 20:53

Artık pes diyorum Renault hala geri dönecek ben bile unuttum bir de insanlara en kısa sürede dönüş yapılacak diye söylüyorsunuz pes pes yazık

Nermin
22 Eylül 2023 13:57

04 Temmuz 2023 10:54

17 Şubat 2024 15:25
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gülpar Kayseri Renault Clio 4 1.2 120 HP EDC Şanzıman Beyni Arızası

Furkan
28 Mayıs 2024 21:48
Renault Gülpar Kayseri Renault Clio 4 1.2 120 HP EDC Şanzıman Beyni Arızası
Kartal sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 Vites Kutusunu Kontrol Ettirin Arızası

Kartal