Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gülpar Kayseri Renault Clio 4 1.2 120 HP EDC Şanzıman Beyni Arızası

Renault Gülpar Kayseri Renault Clio 4 1.2 120 HP EDC Şanzıman Beyni Arızası
Furkan
28 Mayıs 2024 21:48

2016 model Renault Clio EDC 1.2 Motor 120 HP Turbo benzinli aracımda 'Vites kutusunu kontrol edin' uyarısı aldım. Araç 75 bin kilometredeyken bakımları düzenli olarak servis bakımlı, son 2 bakımı sadece Renault özel servisinde yağ değişimi olarak yapıldı. Şanzıman beyninde sorun olduğu tespit edildi. 1-3-5 viteslere geçiyor fakat 2-4-6 viteslere geçmiyor. Alınan hata yetkili serviste önce silindi, sonra belirli bir kilometre yaptıktan sonra tekrar seyir halindeyken nüksetti. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra, ilk başta debriyaj motorundan kaynaklı olabilme ihtimaline karşı debriyaj motorlarının yerleri değiştirildi ama yine aynı hata verdi. Servisteki yetkili kişi, beyinle alakalı olduğunun kesin bilgisini aktardı ve aldığım bilgilere göre 50 bin üzeri masrafı olabileceği bilgisi verildi. Bu durumun kronik bir sorun olduğunu öğrendim. Bu sebeple çok mağdur oldum. Konu hakkında ilgili kurum olan Renault yetkililerinden desteklerini rica ve arz ederim.

30 Mayıs 2024 10:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Utku
Utku

Selamlar hocam ben de bir 2016 model 1.2 Tce otomatik araç alacağım sorununuz çözüldü mü kafam da sorular oluştu burada okuduktan sonra

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 İcon Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz Uyarısı

Ahmet
14 Haziran 2024 00:42
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Renault Gülpar Kayseri Reno Clio Vites Kutusu Arıza Veriyor

Nurgül