Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Araç Güncelleme Sonrası Bozuldu. 1 Aydır Serviste

Ercan
08 Şubat 2024 17:40

Buhari Otomotiv Çorlu/Tekirdağ adresindeki Renault yetkili satıcısı üzerinden aldığımız Austral marka aracımız 8 Ocak 2024 tarihinde güncelleme yapılacağı gerekçesi ile servise çağrıldı. Araç serviste 4 saat süren bir işlem sonucunda "Fransa serverlarından kaynaklı internet kesilmesi nedeniyle güncelleme yarıda kaldı ve multimedya sistemi çalışmıyor, yarın tekrar deneme yapılacak" denilerek ikame araç ile beni gönderdiler. Sonraki gün aradığımda radyo sistemi bozulduğu, klima, şerit takip, koltuk ısıtma gibi bütün multimedya sistemlerinin çalışmadığını, yeni parça isteğinde bulunacaklarını belirttiler. Sonrasında ise parçanın Türkiye stoklarında olmadığı, Fransa stokların olduğu parçanın gönderilmesini beklediklerini söylediler. Ancak 8 Ocak gününden beri verdikleri cevap "durum stabil, parçanın gönderilmesini bekliyoruz" şeklinde. 1 aydır Austral aracım yerine ikame Megane araç ile yolculuk yapıyorum ve sürecin 2-3 ay sürebileceğini bildirdiler.
Ayrıca Reno Mais şikayet hattındaki çalışanlarda konu ile ilgili yaptığım şikayete verdikleri tek cevap bayi ile görüşüp size dönüş yapacağız şeklinde fakat 3 haftadır onlarda cevap vermiyor.
Firmadan net bir cevap, kesin bir teslim tarihi bekliyoruz. Ayrıca süre içinde aracımıza muadil bir araç verilmesini talep ediyoruz.

09 Şubat 2024 08:34 (Şikayetten 14 saat sonra)

Renault Megane'da Çözülemeyen Kronik Arıza

Önder
12 Ocak 2025 22:55
Gökhan sonuçtan çok memnun

Renault Austral 2023 Klima Sorunu

Gökhan
05 Eylül 2023 19:32
"Genel müdürlük'ten Yasin Bey süreci başından sonuna kadar profesyonel bir şekilde yönetti. Desteği için minnettarız 🙏 Buhari otomotiv İpek Hanım'ın da desteği, ilgisi ve bilgilendirmelerinden dolayı çok teşekkürler. Yine bizi yanıltmadı Renault 👏👏👏"

Emirhan
30 Temmuz 2024 12:11

Renault Austral'da Çözülemeyen Multimedya Problemi

26 Aralık 2024 19:02
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aracımda Sürekli Tekrarlayan Elektronik Sorunlar

Ahmet