Renault Austral'da Çözülemeyen Multimedya Problemi

26 Aralık 2024 19:02

Renault Hedef Oto bayisinden Mayıs 2024 tarihinde sıfır Austral model araç aldık ve bayiden çıktıktan 15 dakika sonra multimedya sisteminde problem çıktı. Bayiye tekrar giderek problem tespiti yapıldı. Şaseye güncellemeler yapıldığını söylediler fakat hiçbir çözüm olmadı ve bugüne kadar araca birçok işlem ve güncellemeler yapıldı, ancak hala aracın multimedya problemi çözülemedi. Renault Mais'den teknik ekip gelip aracı incelediler, tekrar Fransa tarafından güncelleme geldiğini söylediler. O güncelleme yapılmasına rağmen hala aracın multimedya problemi devam etmekte. Bir yenisi de koltuk ısıtmalarda çalışmama yaptı. Videolu bir şekilde Renault Türkiye WhatsApp hattına iletildi. Diğer multimedya kapanmalarının hepsi sesli ve tarihli bir şekilde Renault Türkiye'ye iletildi. Bu tarihe kadar iyi niyet gösterip bekledik ama halen bir çözüm olmadı ve hala devam etmekte olan bir multimedya problemi var ve çözülemiyor. Sıfır araç almayı tercih ettik, bu tarz problemleri ikinci el araçta yaşamamak adına 1.850.000 TL para verip kusurlu araca denk geliyorsunuz ve bir problem 8 aydır çözülemiyor. Biz artık uğraşmaktan yorulduk ve avukatımız ile hukuki süreç başlatıp maddi manevi bütün davalarımızı açacağız. Bütün çağrı merkezi kayıtlarımız var, yazdıklarımda bir tane fazla ve abartılmış bir şey yoktur. Renault Austral pişmanlıktır. Paranla rezil oluyorsun, bir probleminiz olunca kimse çözmüyor. Aracı satana kadar elli kere arayanlar şimdi muhatap olmuyor. Birbirinin üstüne atıyorlar. Bundan sonra hukuki yolla ilerleyeceğiz.

profile profile profile
27 Aralık 2024 12:55 (Şikayetten 17 saat sonra)
Onur
Onur
24 Ocak 2025 21:04

Hala çözülemeyen ve devam eden sorun neredeyse 1 yıl olacak çok büyük pişmanlık Renault asla tavsiye etmiyorum kimseye

Selman
Selman

Mehmet sonrasında ne yaptınız

Emre
Emre
Benzer Şikayeti Var

Eski aracımda böyle sorun vardı akü kutup başını söküp takmıştım denenebilir

Aynı sorun benim araçta da var güncelleme yapıldı. Multimedya beyni değişti ama sorun halen devam ediyor. Multimedya ekranı kendiliğinden kapanıyor ve bütün fonksiyonlar klima, sürüş modu, iç aydınlatmalar her şey dahil devre dışı kalıyor. Servis sürekli bir şeyler yapmaya çalışıyor ama sorun bir türlü giderilmedi

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Araç Güncelleme Sonrası Bozuldu. 1 Aydır Serviste

Ercan
08 Şubat 2024 17:40

Efrail
11 Şubat 2024 17:17
Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

Renault Mais Türkiye Den Satın Aldığım Austral Sorunlarına Yaklaşım

Cagatay