Renault' A Ait Basın Ekspress Gürses Oto Servisi Piston Kırdı!

Renault' A Ait Basın Ekspress Gürses Oto Servisi Piston Kırdı!
Tolga
24 Eylül 2024 20:37

Piston kırdılar!
Mekaniğinde hiçbir sıkıntısı olmayan 2018 Kadjar 1.5 dcı aracımı 100.000 km bakımı için Basın Express yan yolu üzerinde bulunan Renault Yetkili Servisi Gürses Oto' ya getirdim. Müşteri temsilcisi ile beraber aracı inceleyip Ön Cam değişimi ve 100.000km ağır bakımları için hem fikir kaldık. Haricinde fren ve balata kontrolü yapılacaktı.

19 Eylül Perşembe günü servise bıraktığım araç için 23 Eylül Pazartesi dönüş yapıp aracımın motorunun pistonunu kırdıklarını, bana çıkartacakları fiyatlandırmadan sonra onarımını yapabileceklerini söylediler. Bir motorun pistonunun kırılması için gerçekten çok çaba harcamanız gerekiyor. İnternette doğru düzgün örneği bile yok. Bunun Gürses Oto nun liyakatsiz personellerinden kaynaklandığını düşünmeye başladım.
İşin garip tarafı bakıma götürdüğünüz sorunsuz aracı Renault yetkili servis personeli piston kırıyor ve onarımını da müşterinin karşılamasını söylüyor.

Tertemiz 102.000km yapmış motoru rektefiye ettirme çabalarını geçtim bir de onun masrafını da ben ödeyecekmişim.

Hal böyle olunca hukuk mücadelesine başlamadan hemen önce marka güvenilirliği hususunda çözüme ulaşabileceğini düşündüğüm Renault genel merkezini aradım. Çözüm sürecinde düşünülen Gürses Oto veya Renault Genel Merkezinden gelecek bilgilere göre düzenleme yapacağım.

Şimdilik yorumlar üzerinden bilgi almaya çalışan arkadaşlarıma uyarımdır! Nereye gitmemeniz gerektiğini biliyorsunuz.

27 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Semir

Tolga bizi iplemiyorsun herhalde nerede devamı gelişmelerin?

Bahadır sonuçtan memnun değil

Renault Yetkili Servisinde Yanlış Teşhis Ve Yüksek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

Bahadır
27 Haziran 00:02
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Express Geri Vites Sorunu Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

Serkan
29 Ocak 11:39
Renault Express Geri Vites Sorunu Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Renault Kadjar Günün İlk Çalıştırmasından Sonra Kalkışta Stop Ediyor

Ali