Renault' A Ait Basın Ekspress Gürses Oto Servisi Piston Kırdı!

Renault' A Ait Basın Ekspress Gürses Oto Servisi Piston Kırdı!
Tolga
Tolga
24 Eylül 2024 20:3721.460

Piston kırdılar!
Mekaniğinde hiçbir sıkıntısı olmayan 2018 Kadjar 1.5 dcı aracımı 100.000 km bakımı için Basın Express yan yolu üzerinde bulunan Renault Yetkili Servisi Gürses Oto' ya getirdim. Müşteri temsilcisi ile beraber aracı inceleyip Ön Cam değişimi ve 100.000km ağır bakımları için hem fikir kaldık. Haricinde fren ve balata kontrolü yapılacaktı.

19 Eylül Perşembe günü servise bıraktığım araç için 23 Eylül Pazartesi dönüş yapıp aracımın motorunun pistonunu kırdıklarını, bana çıkartacakları fiyatlandırmadan sonra onarımını yapabileceklerini söylediler. Bir motorun pistonunun kırılması için gerçekten çok çaba harcamanız gerekiyor. İnternette doğru düzgün örneği bile yok. Bunun Gürses Oto nun liyakatsiz personellerinden kaynaklandığını düşünmeye başladım.
İşin garip tarafı bakıma götürdüğünüz sorunsuz aracı Renault yetkili servis personeli piston kırıyor ve onarımını da müşterinin karşılamasını söylüyor.

Tertemiz 102.000km yapmış motoru rektefiye ettirme çabalarını geçtim bir de onun masrafını da ben ödeyecekmişim.

Hal böyle olunca hukuk mücadelesine başlamadan hemen önce marka güvenilirliği hususunda çözüme ulaşabileceğini düşündüğüm Renault genel merkezini aradım. Çözüm sürecinde düşünülen Gürses Oto veya Renault Genel Merkezinden gelecek bilgilere göre düzenleme yapacağım.

Şimdilik yorumlar üzerinden bilgi almaya çalışan arkadaşlarıma uyarımdır! Nereye gitmemeniz gerektiğini biliyorsunuz.

27 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Semir
Semir
1 Mayıs 2025 13:29

Tolga bizi iplemiyorsun herhalde nerede devamı gelişmelerin?

Renault Yetkili Servisinde Yanlış Teşhis Ve Yüksek Masraflar Nedeniyle Mağduriyet

Bahadır
Bahadır
27 Haziran 2025 00:026.220

2020 model Renault Clio 1.5 bluedci aracımda AdBlue sistemi ile ilgili ekranda "700 km sonra bloke" uyarısı çıkması üzer...

1 Destek

Renault Express Geri Vites Sorunu Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

29 Ocak 2025 11:3910.204

2023 Aralık ayında satın almış olduğumuz Renault Express kamyonet araç 3000-4000 km aralığında iken geri viteste vurma ş...

Renault Express Geri Vites Sorunu Ve Garanti Kapsamı Belirsizliği

Renault Kadjar Günün İlk Çalıştırmasından Sonra Kalkışta Stop Ediyor

Ali
28 Mayıs 2024 10:4839.191

*11.12.2023 tarihinde, 2016 model Renault Kadjar 1.5 dCi icon dizel otomatik aracımı satın aldım. Sabahları veya günün i...

Renault Kadjar Günün İlk Çalıştırmasından Sonra Kalkışta Stop Ediyor

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo 2017Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023 ModelAustral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası