Clio 5 Aracımın Camları Kendi Kendine Açılıyor, İçi Mahvoldu

Clio 5 Aracımın Camları Kendi Kendine Açılıyor, İçi Mahvoldu
27 Ekim 2024 17:23

Garantisi devam eden Clio 5 aracımın camları kendi kendine açılıyor bu sebepten mahvoldu aracın içerisi, aracın içine yağmur yağdı gece boyu, içeriye kediler girmiş torpidoyu çizmiş, böcek basmış her yerini aracın gece kendi kendine açıldığı için. Üsküdar Demirkollar servisi aradım beni servise çağırdılar ve gittiğimde yoğunluk var diye 10 gün sonraya randevu vereceklerini söylediler. Ben randevuyu telefondan da alabiliyorum zaten aracın garantisi devam ederken benden kaynaklanmayan bir sebepten bu kadar uzun süre beklemek zorunda mıyım. Aracın camı açılıyor ne yapayım branda mı örteyim üstüne 10 gün. Servise bırakıp 10 gün bekleyeyim mi. Sanayiye götürüp garantiyi mi bozayım. Daha önceden de camım kırıldı 30 gün bekliyorum. Cam gelmesi için. Renault'un servisinden hiçbir şekilde memnun değilim, garanti süresi bittikten sonra bir daha uğramayacağım servisinin kapısına, bir dahaki aracımın da Renault olmayacağı kesindir.

28 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Sol Far Arızasında Haksız Kullanıcı Hatası İddiası Ve Garanti Sorunu

Fatih
13 Ekim 2025 22:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 18:56

Ahmet