Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Regal Çamaşır Makinesi Ve Servis Sorunları!

Faruk
18 Aralık 2024 00:15

Genel olarak yurt dışı markalı ürünler kullanmak tercihimdir fakat hata mı yaptık, bilemedim. Bu sefer 20 senelik kullandığımız s*** çamaşır makinemizi yerli marka ile değiştirmeye karar verdik. Yerli markalar arasında reklamları güven veren Vestel markasının çamaşır makinesini almaya karar verdik. Tabii ki internet üzerinden Vestel markasının bir çamaşır makinesini aldık. Sıkıntısız elimize ulaştırdı Hepsiburada, tabii ki Vestel servisindeki arkadaşlar geldi. Kurmaya kurdular, sonrasında 3 ay içinde çamaşır makinesi ile ilgili bir problem yaşadık. Vestel Kocaeli Başiskele servise bildirdik, servis fabrika ile iletişime geçilecek, değişim yapılabilir, haber verilecek dedi ve üzerinden 2 ay geçti. Haber gelmedi, biz genel merkeze mail attık, sonrasında ilgilenildi çünkü servis hiçbir şey yapmamış, ne karar vermiş ne merkeze iletmiş, arızayı kafalarına göre kapatmış. Yani servis ve genel merkez arasında bırakıyor. Vestel firması, şöyle değişim istiyorum diyorum, alalı 3 ay olmadı diyorum, servis biz resimleri çekeriz diyor, genel merkez karar verir diyor. Genel merkeze raporu kim sunuyor? Sonuçta genel merkezde görüştüğümüz hanım gelemiyor bizim makineyi görmeye. Gibi gibi bir sürü sorun var. Asıl mevzu, çamaşır makinemden gelen ses videosunu yükleyeceğim. Çamaşır makinemden odaya kadar rahatsız edici ses geldi. Makineyi kontrol ettik ve aradık, servis yönlendirdiler. Arkadaşlar geldi. Her serviste gördüğümüz konuşmalar ve davranışlar, fazla çamaşır koymuşsunuzdur, makine dengesizdir, yani müşteri hatalı konuşmaları ve davranışları. Buna istinaden servis ücreti talebi iletildi. Çamaşır makinesine ne kadar çamaşır konulacağını bilmiyoruz gibi davranıyorlar. 10 kg'lik makineye 15 koyuyoruz, biz ıslanınca ağırlaşacağını bilmiyoruz. 10 6 koyarsın, su ile 10 olur. Sadece servis ve Vestel genel merkez biliyor. Vestel bir daha tercih eder miyim, bilemiyorum. 3 aylık çamaşır makinem 1 değişim gördü, 6 ay oldu. Sıkıntılar var, değişim konuşulmuyor, tamir konuşuluyor, servis zaten var mı yok mu belli değil. Genel merkez de arayarak ilgilenmede sıkıntı yok fakat çözüm yok, sadece konuşuyoruz.

Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
22 Ağustos 2024 16:40
Vestel Ve Regal Çamaşır Makinesi
Vestel Ve Regal Çamaşır Makinesi
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Eylül 2024 11:18

Regal Çamaşır Makinesi Performans Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

08 Temmuz 2024 16:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Regal Cm 6 Kg Çamaşır Makinesi Arıza, Her Hafta Çıkan Farklı Sorunları

16 Mart 2024 20:15
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
05 Mayıs 2024 13:25