Alper sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Yasal Sınır Dayatması

QNB Finansbank Yasal Sınır Dayatması
05 Haziran 2024 23:16

QNB Finansbank yasal sınır saçmalığı, her şekilde yaptığım kredi kartı başvurularını bu şekilde değerlendirmede bekletiyorlar. CardFinans Xtra MC başvurunuz 140.000 TL limit ile onay almıştır. Ancak diğer bankalardaki toplam limitiniz yasal sınıra ulaştığı için kartınızı gönderemiyoruz. 04/08/2024 tarihine kadar başvurunuzun değerlendirmesi devam edecek olup, diğer bankalardaki toplam kredi kartı limitinizde azalma olması ve değerlendirmenin olumlu sonuçlanması halinde tarafınıza SMS ile bilgi verilecektir. Bu şekilde reddediliyor. İlk başvuru sonrasında 15-20 gün kadar değerlendirmede kalınca kredi notunun yüksek olmasından dolayı farklı çalıştığım bankaya başvurdum çünkü onaylanmalıydı, denemek istedim ve haklı da çıktım. 370 bin TL kredi kartı verdi o banka ile de 2018'den beri çalışıyorum. QNB ile de 3 yıl civarı oldu, onlara yasal sınır yok, sadece QNB'ye mi var? Bir kampanya yaptınız, kredi kartı vermiyorsunuz ancak 200 bin TL kredi vermek için müşteri temsilcisi arıyor. Bu yasal sınır ne yönde uygulanıyor? Kredi kartı çıkmıyor ama kredi için banka tarafından aranıyoruz. Sayfayı incelediğimde bu şekilde çok şikayet var. Mümkünse ya kampanya şartları değiştirilsin ya da kredi kartı değerlendirme olayı son bulmalı.

05 Haziran 2024 23:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Ve Enpara'nın Tutarsız Kredi Kartı Süreci

16 Kasım 2024 13:08
Ali sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 11:19

16 Eylül 2023 13:34
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 17:11
QNB Finansbank'ta Kredi Kartı Limit Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 14:51
QNB Finansbank'ın Gecikmesinden Dolayı Kampanya Mağduruyum