Mert sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Müşteri Olmak İstemedim

11 Ocak 2024 16:03

QNB Finansbank elinde tablet ile gezen çalışanları tarafından kredi kartı sorgusu yaptık ve onaylanmadı. İşlemi yaparken birkaç kez söyleyip üstünde durmama rağmen beni banka müşterisi yapmış. Ben vadesiz hesap istemediğimi, sadece kredi kartı başvurusu yapmak istediğimi en az üç kez söylememe rağmen arkadaş üstüme vadesiz hesap açıyor. Haberim olduktan sonra web sitenizden talep oluşturdum haftalar oldu hala gelişme yok. Muğla şubesi ile iletişim kurdum bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar hatta sanki bilgim yokmuş gibi bana bunun normal olduğunu söylemeye çalışıp ben cevabını verdikten sonra ise müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. Müşteri hizmetlerini arıyorum benden şifre istiyor. Ya ben kullanmıyorum ki bankanızı da uygulamanızı da ben nasıl şifre alacağım ya da neden alacağım? Anlamıyorum şube bana neden yardımcı olmuyor. Genel müdürlüğe talep iletiyorum günlerdir cevap alamıyorum. İsteğim kısa ve öz. Çalışanınız tarafından istemediğim halde kaydım oluyor ve verilerimin silinmesini istiyorum. Ben kendi isteğimle müşteriniz olmak istediğim zaman kampanyalardan yararlanmak istiyorum bu olay yüzünden en basit örnek yeni gelen kampanyasından bile yararlanamam ve zaten şu an yeni bankaya ihtiyacım yok. Lütfen kısa sürede dönüş sağlayın. İyice çıkmaza giriyorum ve kimse yardımcı olmuyor.

11 Ocak 2024 16:06 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Mert
Mert