QNB Finansbank Miles Smiles Kart Mil Kazandırmıyor!

04 Eylül 2023 16:26

QNB Finansbank bankasından mil kazandığını iddia eden QNB Miles Smiles kart aldım. 3 aydır kullanıyorum. 3 ayda toplam işlem tutarı 270.000 TL civarında. Bu harcamaların karşılığında 769 mil verildi. 2. Ayda 719 lira kart ücreti alındı.

Mil kullanım konusunda da en iyi ihtimalle 3800 mille Türk hava yollarından 1300 liralık biletin 1060 TL lik kısmı ödenebiliyor. Yani 769milin karşılığı 214 lira.

Ya da daha kötü şekliyle shopandmiles.com adresinden bir hediye çeki alındığı düşünüldüğünde 750mil ile 75 liralık hediye çeki alınabiliyor.

Yani ayda ortalama 90.000 TL / yılda yaklaşık 1.100.000 TL harcama ile 3000 civarı bir mil kazanılabiliyor. Eşdeğeri 300TL ile 1000 TL arası bir kazanç sağlıyor. Bunun karşılığında da 719TL kart ücreti alıyor.

Yılda 1.100.000 TL bankanızın kartını kullanıyorum. Karşılığında ya 300TL bir kazanç ya sağlıyorum ya da 400TL zarar ediyorum. Bu mudur yani?

Bankanızı arayıp verdiğiniz milleri alın kart ücretini iptal edin. Sağladığınız avantaj da sizin olsun diyorum. Bu tip bir işlem yapamadıklarını kart ücretini iptal edemeyeceklerini belirtiyorlar.

04 Eylül 2023 16:31 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Oktay
Oktay

Selam, Abdullah Bey'e bilgilendirici yazısından dolayı teşekkür ederim. Bankalar bu şekilde yazmıyor tabi. Yurt dışı seyahatim için mil kazanmak amacıyla bu hafta Miles&Smiles kart aldım. Normal alışverişlerden kazanılacak miller için banka Web sitesinde hesap makinesi var. Baktığımda örneğin elektronik eşya için 10000 TL harcamaya 63 mil veriyor. Buna değer mi değmez mi kartı almadan önce iyi düşünmek lazım. Yıllık aidatının 712 TL olması zaten almamak için bir sebep.

07 Eylül 2024 00:07
QNB Finansbank Hesabıma İşlemesi Gereken Milleri Israrla İşlemiyor!
Barky sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2023 14:59
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2023 18:08
QNB Finansbank Miles And Smiles Kazanılan Mil Hakkımı Vermedi