QNB Finansbank Kredi Gecikmesi Nedeniyle Kart Kısıtlaması Ve Bilgilendirme Eksikliği

25 Eylül 2024 13:55945

QNB Finansbank da kredilerim ve kredi kartım var kredilerim de ki gecikme için kartıma kısıt getirilmiş bana bilgi verilmedi. Ben ona rağmen tüm gecikmedeki ürünlerimi ve kart borcumun tamamını ödedim ama kısıtı kaldırmadılar. Önceden de kredim gecikti ama yapılandırmıştım şimdi onların teklifini kabul etmeyip gecikmeden çıktım. Aklıma kalkmamasıyla ilgili bir tek bu sebep geliyor. Tamamen köşeye sıkıştırmak amaçları gelecek adına güven vermeyen bir durum

21 Kasım 2024 21:48

Kartımı kredilerimden dolayı işlem kısıtı getirdiler. Kredilerimi kapattım kartın borcunu kapattım hala işlem kısıtı var başka böyle bir banka var mıdır bilmiyorum ara ara bilgilendirme yapsalar ya da şu puana gelince açacağız şu ödemelerinizi yapınca açacağız deseler ona da tamamız

25 Eylül 2024 13:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Emre
22 Ekim 2024 17:46

Ben kartımı yapılandırmadım gecikmelerden kısıt geldi ve tüm gecikmelerimi çözdüm ama hala açılmadı

Adem
Benzer Şikayeti Var
2 Ekim 2024 17:50

Çözüme ulaşabildiniz mi benzer durum bende de var

QNB Finansbank Limit Kısıtı Kaldırmıyor

11 Mart 2024 13:224.621

QNB Finansbank kredi kartımın ödemesini geciktirdiğim için yapılandırmaya uygun dediler bende yapılandırdım. Yapılandırm...

QNB Finansbank Limit Kısıtlamayı Kaldırmıyor

30 Aralık 2023 23:221.513

"Hızlı bir şekilde ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻 QNB ailesine kolaylıklar dilerim."

QNB Finansbank Kredi Kartı Kısıt Konulması

27 Eylül 2023 10:531.260

QNB Finansbank kredi kartım 1 ay gecikmeye girdi ve borcumun tamamını ödedim beni arayıp ilk defa gecikmeye girdiğimi ve...

Tümünü Gör
QNB Türkiye Tarafından Yanıltıldım!

QNB TürkiyeTarafından Yanıltıldım!

Paşa
QNB Türkiye Kredi Kartı Aidatı

QNB Türkiye KrediKartı Aidatı

Paşa
QNB Türkiye Borcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

QNB TürkiyeBorcumu Ödemek İstiyorum Avukat İcra İle Uğraşmak İstemiyorum!

İsa
QNB Türkiye Kredi Kartı Kısıtlama Limiti

QNB Türkiye KrediKartı Kısıtlama Limiti

İrem
QNB Türkiye QNB Finansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

QNB Türkiye QNBFinansbank Kredi Kartımda Şüpheli Durum

Ramazan
QNB Türkiye Kredi Kartı İptali!

QNB Türkiye KrediKartı İptali!

Cihan

Öne ÇıkanKonular