QNB Finansbank İstemediğim Halde Evime Kart Yollanmış

26 Şubat 2024 18:04

Trendyol üzerinden QNB Finansbank Trendyol kredi kartına başvurmuştum. Sonrasında talebimin olumlu sonuçlandığı hakkında aranarak bilgilendirildim. Ancak kartın limiti beklediğimden düşük olduğu için görüşme yaptığım hanımefendiye kartı istemediğimi başvurumu iptal etmesini söyledim. Bunun üzerine de hanımefendi ömür boyu kart ücreti yok kampanyasının tek seferlik olduğunu iptal edersem bir sonraki başvuruda bundan yararlanamayacağımı söyledi. Ben yine de iptal etmesini söyledim ve telefonda işleminiz iptal edildi dendi. Bugün ise bana kartımın yola çıktığına dair bir mesaj geldi. Çağrı merkezini aradığımda müşteri şifrem olmadığı için müşteri temsilcisine bağlanamadım. Benim bu bankada hesabım bile yokken nası bana kart yollayabiliyorsunuz? Hem de iptal talebinde bulunmama rağmen.

26 Şubat 2024 18:08 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Reyhan
Reyhan
29 Şubat 2024 16:33

Bugün banka tarafından arandım ve kartın iptali gerçekleştirildi. Teşekkür ediyorum

22 Ağustos 2023 14:21
Ozgur sonucu yetersiz buldu

06 Ağustos 2024 10:01
Gizemnur sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 22:53

21 Eylül 2023 12:30