Fatma sonucu yetersiz buldu

PTT Kargo Antalya  Varsak Şubesi Bayan Şube Memurundan Şikayetçiyim!

13 Haziran 2024 11:12

12.06.2024 tarihinde PTT Kargo Kuryesi tarafından arandım ve adresimde olmadığım için, ödemeli kargo da olduğu için Yeşilırmak - Varsak Şubesi (Antalya Masal Park karşısındaki şube) 'ne bırakmasını, oradan alacağımı söyledim. Akşamüstü iş yerinden ayrılırken defalarca aramama rağmen şube telefonunu asla açan olmadı. Üç iş günü içerisinde alınması gerektiği ile ilgili mesaj geldiği için ertesi gün sabah almak üzere aramayı bıraktım. 13.06.2024 tarihinde ilgili şubeye gittim. Kapıda 6 aylık bebeğimle beklemeye başladım. 08:20 civarında kapıyı açmak üzere gelen şube memuru bir bayanı görünce yanına koştum ve "Günaydın hanımefendi, affedersiniz bir şey sorabilir miyim? " dedim. Kendisi aldırışsız ve hoş olmayan bir üslupla "Hayır, 08:30'da" diyerek kapıyı suratıma kapatıp kilitledi. "Lütfen bakın, ben de kamu personeliyim, sadece bir şey söylemek istiyorum" dememe rağmen kafasını çevirip saçını savurarak içeriye girdi. 08:30'da bir beyefendi kapıyı açtı ve içeri girip sıra aldım. Sıra numarama göre beyefendi aracılığı ile işlemlerimi tamamladım ve ilgili hanımefendide herhangi bir personel kartı göremediğim için "İsminizi öğrenebilir miyim hanımefendi? " dedim. Kapıda yaptığı gibi bana "Öğrenemezsiniz, o benim kişisel bilgim! " dedi. Ben de İl Sağlık Müdürlüğünde kamu personeli olduğumu, 17 yıldır görev yaptığımı ve asla kendisinin tavrı ve üslubu ile kimseye davranmadığımı, bir kamu çalışanı olarak kendisine de hiç yakıştıramadığımı belirttim. Kendisi hala aynı hareketlerle söz söylemeye devam ederken, sabah sadece bebeğimi bakıcıya bırakıp mesaiye yetişeceğim için kargomu erken alıp alamayacağım konusunda bilgi almak için yanına geldiğimi, mesai saatlerinin farkında olduğumu söylememe rağmen hala ve hala yükselen ve hiç hoş olmayan bir üslup ile bana "Hayır, alamazsınız, ismimi de öğrenemezsiniz" gibi ithamlarla söylenmeye devam etti. Ben de kendisini ilgili müdürlüğe şikayet edeceğimi, ismini de öğrenebileceğimi söyledim ve tekrar "Bir kamu personelisiniz ve bu tavır hiç hoş değil, hiç yakışmıyor" dedim. İşlemlerimi yapan beyefendiye kolay gelsin dileyerek şubeden ayrıldım. İlgili Antalya Varsak PTT Şubesinde çalışan bayan şube memurundan şikayetçiyim. Öncelikle kendisine kamu kurumlarında insanlarla nasıl iletişim kurması gerektiğinin öğretilmesini, gerekli empati ve iletişim eğitimlerinin verilmesini, ilgili personel hakkında gerekli inceleme, soruşturma, uyarma gibi düzenlemenin ivedilikle yapılması hususunda; bilgilerinizi ve gereğini arz ederim.

Gülsüm
Gülsüm

Antalya Varsak PTT şubesinde çalışan hanımefendi resmen başından salıyor özensiz paketleme ve çok dikkatsiz kağıda adresi yazmame rağmen yanlış adres yazıyor dün oruçlu halimle üç defa gittim geldim ben onun yanlışlarını düzeltmek zorunda mıyım ya kargom yanlış adrese gidip tekrar geri gelirse sorumlu kendisidir yazdığı yanlış adres ve benim adres ikisi de kargonun üzerinde duruyor tenezzül edip yeni barkod çıkartmadı.

Gökhan
15 Ocak 2024 10:55