İnci sonuçtan hiç memnun değil

PTT Hasarlı Koli Dağıtımı

31 Ekim 2023 15:22

Merhaba 25 Ekim Çarşamba günü Avon takip no 2709833269** kargom geldi. Teslimatçı T. C. Kimlik no isteyip verdim gitti kargomu incelemedim açıkçası hiçbir zaman incelemeye almıyorum ki çoğu zaman patlak gelir ama içinde ürün eksik olmazdı bu defa kargomu açtım ama ne göreyim 3 parfüm 1 sprey deodorant eksik kolimi inceledim etrafı bantlı Avon şirketimi aradım kolinin hasar tutanağı alınması gerektiğini belirtti. Hemen teslimatçıyı aradım abi böyle bir durum var lütfen hasar tutanağı alın dedim bir bekleyin şirkete geçeyim belki orada bir yerdedir o arada fotoğraf attım koli halini attım tekrar aradım şirkete geçtim kimse orada yok yarın sabah bakalım abla ama bana hatırlatın kardeşim teslim alınması değil hasarlı teslim edilmemesi gerekir. Abla sabah olsun bulunur. Demesi sabah oldu. Yapacağım bir şey yok lütfen siz şirkete geçin. Şimdi mağdurluğumu nasıl anlatacağım sabah kargo şirketine dağıtım yerine geçtim yapacağımız bir şey yok bize de Şırnak'ta böyle geldi. Müdürle görüşmek istiyorum dedim müdür tatilde görüşsenizde boş yapacak bir şey yok ben kimsenin hakkını yemedim kimsede hakkımı yemesin lütfen bir an önce incelemeye alınmasını hasarının karşılanmasını rica ederim

17 Temmuz 2023 11:53

10 Kasım 2023 10:57
Demet sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmemiş Kargo Ve Cevapsız PTT Şubesi Nedeniyle Mağduriyet

18 Ekim 2025 23:29