Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Markası Buzdolabında Meydana Gelen Paslanma

27 Temmuz 2023 20:38

Garantisi devam eden Profilo buzdolabımın kapağında ve çevresinde paslanma başladı. Servis çağırdım, servis kapıyı değiştirebiliriz demişti ve fotoğraflayıp merkeze göndermişler. Merkezden aradılar dolabın diğer kısmını yapamayacağından dolayı direk kullanıcı hatası deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar. Dolabı değiştirmek işine gelmediğinden kullanıcı hatası diyorlar, oysa bulunan kısımda ne rutubet ne de sebep olacak bir neden yok. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

06 Ağustos 2023 00:12

Merhaba garantisi devam eden buzdolabı ile ilgili şikayet oluşturduğumuz dan dolayı aranıyoruz. Bu aranma da malum klasik cevaplar dışında hiçbir şekilde çözüm sunmuyorlar. Buzdolabını değiştirmek işlerine gelmiyor. Ben bir vatandaş olarak hakkımı sonuna kadar arayacağım. Garantisi 04.05.2025 e kadar devam etmekte bende bu süre içerisinde mücadeleme devam edeceğim. Ülke de hak hukuk varsa 2025 e kadar mücadelemi sürdüreceğim.

05 Ağustos 2023 12:30

28 Temmuz 2023 09:25 (Şikayetten 12 saat sonra)

30 Temmuz 2023 23:40

Profilo iletişim merkezine; Dört beş gündür servis göndereceğiz bugün uğrayacaklar diye beni sallamaya çalışıyorsunuz. Çünkü mağduriyetin giderilmesi için cihazın değiştirilmesi gerekiyor bu da işinize gelmiyor. Birkaç gün içerisinde gerekli yasal işlemleri başlatacağımı beyan etmek. Vatandaşlarımızı uyarmak için bu platformu kullanıyorum. Bir daha Profilo ve Bosch markanın yanından geçmemenizi tavsiye ediyorum.

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
04 Ağustos 2023 19:39
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
11 Temmuz 2023 22:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Ağustos 2024 16:07
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
04 Kasım 2024 18:06
Profilo Buzdolabında Paslanma Sorunu
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
29 Kasım 2023 15:13