Onur sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Klima Servis Sorunu

Profilo Klima Servis Sorunu
11 Aralık 2024 22:47

2 yıldır kullanmış olduğum Profilo P3zmx18911 marka modelli klimam için defalarca müşteri hizmetlerini klima ısıtmıyor diye arayıp bildirmeme rağmen servis bir türlü gelmedi. Şikayet oluşturmama rağmen arayan soran yok. Hakkımı mahkeme yoluyla halledeceğim artık. Profilo pişmanlıktır. Sıcak modda çalışan klima soğuk üflüyor, çıldıracağım.

12 Aralık 2024 14:01 (Şikayetten 15 saat sonra)

20 Aralık 2024 19:45

Daha önce de belirttiğim Profilo P3ZMX18911 marka model klima için bulunduğum şikayetten henüz bir gelişme alamadım aynı tas aynı hamam derler ya o misal daha önce gelen yetkili ve bilgisiz servis yine klimamın ısıtmasında ve sesinde sorun yok dedi her ne kadar farklı bir servis talep etmiş olsam dahi yine Profilo merkezi aynı kişiyi yolladı bir de kalkıp merkeze göndereceğim diye video çekti uzaktan eğitim verir gibi gülünç bir durum galiba videoyla arıza tespiti yapacaklar bu saatten sonra Profilo benim için bitmiştir umarım cihazın değişimini verirler de bu utanç durumdan artık kurtulurum yetkili servise mi Profilo'nun öyle basit bir işi kaç aydır çözememesine mi yoksa artış artış gelip konuşan yetkili servis personeline mi yanalım bakalım çözüm istiyorum kısacası Profilo

30 Aralık 2024 20:14

1 küsur Aydır Profilo klimam için şikayet ve arıza kaydı oluşturdum 2 3 defa aramama rağmen henüz sonuç alamadım habire beni oyalama peşindeler Profilo gibi bir dünya markası da servis ve şikayet sorunumu çözemiyorasa bence bırakın bu işleri de kanuni yollarla halledelim.

Harun sonuçtan çok memnun

Harun
21 Ağustos 2024 22:47
"Genel müdürlükten aranması geri dönüş sağlanması memnuniyet verici. Teşekkürler..."
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
30 Ağustos 2024 20:37