Pas Lekeleriyle Mücadelede Çamaşır Makinesi Kabusu

Aygün
31 Ekim 2024 21:26

Garantisi hala devam etmekte olan çamaşır makinemin kıyafetlerimi pas lekesi ve lekeleri çıkartmaması üzerine servis çağırdım. Aylardır uğraşıyorum, 5-6 seferdir aynı şikayetten bildirim yaptım. Tambur temizleme önerisinde bulundular. Sırf kayıtlara geçsin diye servisten ürünü aldım, kullandım, tekrardan servis çağırdım. Bir de üstüne utanmadan 'Ürünü yanlış mı kullandınız?' gibi laflar edildi. Sonradan yıkama testi yapıldı. Hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Kendim üstüne düştüm, aradım, zar zor bağlantı kurdum ve bana tekrardan filtre vb. şeylerin kontrolü için servis yolladılar ve üstüne üstlük servis ücreti alındı. Sorunum hala çözülmedi. Artık uğraşmaktan bıktım. Tüketici hakem heyetinden bilirkişi talebi bulunarak son kullanıcı olarak mahkeme yolu ve bütün haklarıma başvurarak ilerleyeceğim. Bu yazının altına da hiçbir şekilde Profilo yetkilileri dönüş yapmasın. Buraya yazma sebebim, başkalarının da canı yanmasın.

01 Kasım 2024 10:15 (Şikayetten 12 saat sonra)

20 Eylül 2024 17:14
Profilo Makine Kıyafetlerimde Yağ Lekesi Bırakıyor!
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Sedef
28 Nisan 2025 20:54
Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Semagül sonuçtan hiç memnun değil

Semagül
22 Mayıs 2025 18:32
Profilo Çamaşır Makinesi Sürekli Arızalı Ve Sorunlar Giderilmiyor
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
19 Aralık 2024 17:07