Serhat
03 Aralık 2023 16:54

Hayatımda karşılaştığım en kötü durum olabilir. İlk olarak POS cihazıyla ödeme yapmaya çalıştım. Güvenlik nedeniyle işleme izin verilmediği belirtildi. Tamam dedim ve müşteri hizmetlerini aramaya karar verdim. Ancak aradığımda 'numarayı doğrulayamadık' denilerek telefon kapatıldı. Bu nasıl bir işleyiş, anlamıyorum. Daha dün hazır limit yüklemiştim, nasıl oluyor da numaramı doğrulayamıyorsunuz? Lütfen bu sorunu hemen çözün çünkü gerçekten çok rahatsız edici. Kartı fiziksel mağazalarda da kullanamıyorum, orada da işlem yapmama izin verilmiyor. İkinci bir sorun olarak da uygulamaya giriş yapmaya çalışıyorum. Bugün itibarıyla uygulama girişine de izin verilmiyor, 'işleme devam edilemiyor' hatası alıyorum. Başka bir numara ile uygulamaya sorunsuz şekilde giriş yapılırken, sadece benim numaramla giriş yapılamıyor. Böyle bir problemle daha önce karşılaşmadım. Ekran görüntülerini paylaşacağım, oradan da durumu görebilirsiniz. Lütfen bu problemi düzeltin, gerçekten zor bir durumdayım. Ayrıca numaram bu: 0554*****46. Sorunu çözmek için numaramı aramak yerine, lütfen hızlı bir şekilde bu sorunu çözün. Daha fazla beklemek istemiyorum.

Okan
03 Ağustos 2024 16:25
Taner sonuçtan çok memnun

Taner
24 Nisan 2024 10:47
"Evet bana SMS attınız ama ben aradığımda bunları öğrenmiştim, süreç daha hızlı olmasını dilerdim veya en azından SMS yerine bir şahsın araması daha uygun olurdu, sisteme karşı değil kişilerle iletiş kurmuş olurdum, yinede 1 günde 5 arama sonrası açılması memnun edici, iyi çalışmalar."
Tosla Kart Yanlış Yaptığım Bir Tercih

14 Ocak 2024 20:27

12 Şubat 2024 01:36
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Kaan
30 Nisan 2025 16:02