PayFixŞikayetvar üye markasıdır

• Çözülen
  • Videolu

Payfix Hesabıma Gönderdiğim Para 24 Saattir Aşkındır Hala Yatmadı

6 saat önce

30.09.2023 tarihinde VakıfBank hesabımdan Payfix hesabıma 25 bin tl para gönderdim. 24 saati aşkındır param hala Payfix hesabıma geçmedi. İstenilen belgeleri ve banka dekontu göndermeme rağmen ne maile dönüş sağlandı ne de başka bir şey. Yasal bir şirket insanları bu şekilde mağdur edemez. Gerekli h...

PayFix Yanlış Bir Havale Yapıldı

7 saat önce

Denizbank'tan PayFix'e para gönderirken yanlış bir şekilde gönderim yaptım müşteri hizmetlerini aradım buraya yönlendirdiler. Paramı nasıl iade alabilirim. Yardımcı olabilir misiniz. Para ne kadar sürede hesabıma geri düşebilir bilgilendirme yapabilir misiniz?

PayFix Yanlış Bir Havale Yapıldı

Payfix Para İadesi Talebi

11 saat önce

Payfix hesabıma başka birinin yani eşimin hesabından para attım. Para hesaptan çıktı ama Payfix hesabıma düşmedi. Paramın iadesini istiyorum. Size dekont yolladım operasyon mailine mail attım dönüş yapmanızı rica ederim para hesabıma ne zaman geçecek acaba...

PayFix Hesabım Bloke Oldu

11 saat önce

Payfix hesabımın şifresini unuttuğum için hesabım bloke oldu. Şifremi unuttum diyorum e-postanıza spam klasörüne mail attığınızı söylüyorsunuz ama bana hiçbir şekilde şifremi yenilemek için e-posta gelmiyor lütfen yardımcı olun müşteri hizmetleri buraya yönlendiriyor. Son çarem Burası oldu

Payfix Kafasına Göre Bloke Ediyor

16 saat önce

Payfix hesabım bloke olmuş 3 gündür emaile kod gelmiyor. Kimseyle muhatap olamıyoruz saçma belge isteniyor. Sanki memur sınavına giriyoruz herkes aynı durumdan mağdur bu şu demek oluyor. Bir yandan fişleyip bir yandan çöküyorlar paramıza pişman oldum. Hesap açtığım güne Acil tarafıma ulaşılması ve m...

Payfix Şifre Kurtarma İşlemleri

17 saat önce

Gecikme sorunu yaşadım. Payfix ile ilgili şifremi kurtarmak istiyorum fakat 24 saat geçti. Otomatik mesaj ile geri dönüş sağlıyorlar içinde para olduğundan parayı çekmem gerekmekte acil dönüş yaparak şifremi kurtarmam gerekiyor. Normalde sağlıklı kullandığım

PayFix Hesap Bloke Edildi

19 saat önce

Merhaba, benim Payfix hesabım bloke edildi. Nedenini öğrenebilir miyim? Bir site üzerinden Payfix hesabıma para çekme talebinde bulunmuştum, o para da hesabıma düşmedi. Bloke kaldırıldıktan sonra parayı çekebilir miyim? Müşteri hizmetlerinden cevap alamadım.

PayFix Para Transferi Yaparken Size Gitti

20 saat önce

Param attım siteye gitmedi, sizin siteye gitti. Yardım istiyorum. Bir yardımcı olur musunuz? Bana dünden beri uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım. En son sizi yönlendirdi. Elemanlarınızın ilk üye günümde mağdur oldum. Bu sorunun çözülmesini istiyorum. Lütfen ama.

PayFix Para Transferi Yaparken Size Gitti

PayFix Param Yatmadı İş Bankası'ndan Gönderdiğim

1 gün önce

İş Bankası üzerinden 512 TL gönderdim TR48**************************97 bu IBAN üzerinden ve hâlâ Payfix'e param düşmedi yardımcı olur musunuz? Bekliyorum. Canlı destekten dönüş sağlayan yok, yardımcı olursanız sevinirim. Hala bekliyorum. Lütfen görün bunu.

PayFix Param Yatmadı İş Bankası'ndan Gönderdiğim

Payfix Müşteri Temsilcisi Ve Telefon Klavyesini Yanlış Yazımı

1 gün önce

Bugün Payfix müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede klavye hatası sebebiyle yazdığım bahis olarak adlandırılıp ihbar ettiler. Hesabım blokelendi içinde 1000 TL kaldı bu sorunu yaşayan veya gelişme alan var mı bu hatayı ne zaman düzelteceksiniz hesabımı ne zaman açacaksınız

Payfix Olmayan Hesap Adına Paramı Aktarması Ve Hesabımda Para Yok

1 gün önce

Payfix'e yatırdığım para 100 TL ve hesabımda yok holiganbet adlı sitede bkr kadın adında yatırıldı. Bunu daha sonra araştırınca buldum. Üzerine para istiyorlar Payfix beni alakadar etmez diyebilir. Legal olmadığı karşı tarafın paramı iade için benden para istemesi. 100 TL ekmek arası döner yiyemezsi...

Payfix Hesabım Bloke Oldu

1 gün önce

Payfix hesabım bloke olmuş 15 gündür emaile kod gelmiyor destek çıkın blokemi kaldırın daha önce yardımcı olacigiz söylediniz ama olmadınız hızlandırın işlemi ve hemen blokemin kaldırmasını arz ediyorum. Payfix hesabımı açmanızı arz ediyorum. Bloke işlerimi hemen yapmanızı arz ediyorum.

Payfix Adıma Hesap Açılmış

1 gün önce

Payfix adıma hesap açılmış hesabımda ne olup ne bitiyor bilmiyorum o hesabın kapatılıp kendim için hesap oluşturulmasını talep ediyorum. Açılmış olması yüzünden ben kendim hesap açamıyorum kullanan kişilerin ne amaçla kullandığını da bilmiyorum. Mail de attım yardımcı olun lütfen

Payfix Açıklama Yazmayı Unuttum

1 gün önce

Payfix hesabımda açıklamayı yazmayı unuttum yardımcı olur musunuz. Para halen hesabıma düşmedi, para ya Payfix hesabıma atılsın ya da Vakıf hesabıma geri gönderilsin ya da bana bilgi verilsin ne zaman param geri dönüş yapılacak! Acaba Payfix yetkililerinden rica ediyorum çözülsün.

PayFix Hesabımda Ki Para Gözükmüyor

1 gün önce

Payfix hesabımda para olduğu halde kullanmadığım halde para gözükmüyor canlı destekten yazdım. Cevap vermedikleri için buradan yazıyorum paramın hesabıma aktarılmasını istiyorum. Böyle bir saçmalık da ilk defa görüyorum. Hesaptaki para kullanılmadan nasıl yok olur.

Payfix Hesabım Bloke Oldu

1 gün önce

Uzun zaman önce Payfix hesabım bloke oldu. O kadar müşteri hizmetlerini aradım ama bir türlü ulaşamadım. Kimseye ondan sonra mail atmayı denedim. Neredeyse bütün departmanına bir haftada bir çok mail attım ama net bir geri dönüş veya yardım talebi gelmedi. İçeride param kaldı, neler denedim olmadı, ...

PayFix Hesapta Param Var Hesabım Bloke Edildi

1 gün önce

Hesabımda para var hesabım bloke edildi. Ve hesaptaki paramı geri verin dememe rağmen kimse benimle iletisim dahi kurmadı paramı da yollamadı. Payfix müşteri temsilcisine bağlanıyorum bana Payfix e mail at diyor o zaman müşteri temsilcisine ne söylesek mail at diyor hizmet yok param içinizde hesabım...

PayFix Şifre Bloke Sıfırlama

1 gün önce

Şifremi yanlış girmem sebebiyle şifrem bloke oldu. Sıfırlamak veya değiştirmek istiyorum ama kimse yardımcı olmuyor. Şifremi unuttum kısmına basın diyorlar basıyorum ama mail gelmiyor oradan bunu da söylüyorum destek hesabına mail yazın diyorlar 3 gün oldu. Hiçbir şey yapmıyorlar. Şifre bile sıfırla...

Payfix Hesaba Para Geçirmiyor

1 gün önce

1 hafta önce bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Payfix indirdim. 30 Eylül'de deneme amaçlı 1894785965 nilu hesap numaramdan arkadaştan para istedim. 400 TL gönderdi ama hesaba düşmedi. Diğer bankalar da anında hesaba düşen neden Payfix'te düşmedi, lütfen gereği yapılsın.

13 saat önce
Doğukan Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır PayFix 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

PayFix markasına nasıl ulaşabilirim?
PayFix markasının telefon numarası 0850 455 11 11 şeklinde belirlenmiştir, bu numara üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
PayFix ne işe yarar?
PayFix, bireysel ve kurumsal müşterilerin para transfer işlemlerini dilediği zaman gerçekleştirebilecekleri bir dijital cüzdan olarak çalışmaktadır.
PayFix para yatırma işlemim ile ilgili şikayetimi markaya nasıl ulaştırmalıyım?
PayFix para yatırma şikayetlerinizi markaya "bu linke tıklayarak iletmeniz mümkün.
PayFix hesabımın blokesini kaldırmakla alakalı sorun yaşıyorum. Problemin çözümü için nereye başvurmalıyım?
PayFix hesap blokelerinizin çözümüyle alakalı yetkililere "buradan sesinizi duyurabilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Tüm PayFix şikayetlerinizi "PayFix Şikayetvar sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

PayFix Hakkında

Dijital çağın yeni nesil ödeme platformu olarak hem bireysel hem kurumsal müşterilere finansal hizmetler sağlamak amacıyla kurulan PayFix ile hesaba para yatırmak ve göndermek gibi pek çok işlem mümkün. PayFix finansal teknolojileri yenilikleri takip ederek, ürettiği her finansal teknoloji çözümünü, ihtiyaç duyan kişilere ve kurumlara ulaştırmayı amaçlıyor. 6493 sayılı kanun kapsamında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu tarafından verilen Lisans ile Ödeme Kuruluşu olarak faaliyet göstermekte olan marka, uluslararası pek çok sertifikaya da sahip. Hem bireysel hem kurumsal hizmetleri bulunan PayFix ile siz de hesabınıza kolaylıkla para yatırabilir, hesabınızdan para çekebilir ya da PayFix cüzdanınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Siz de marka hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerini okumak isterseniz, sayfamız üzerinde yer alan PayFix yorumlarını incelemekle işe başlayabilirsiniz.

Yeni Nesil Dijital Cüzdan: PayFix

PayFix, bireysel ve kurumsal hizmetleriyle kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği dijital cüzdanlardan. Bireysel hizmetler arasında PayFix para yatırma, para gönderme, para çekme, alışveriş yapma ve fatura ödeme gibi seçenekler mevcut. Örneğin PayFix cüzdan oluşturma adımından sonra bu cüzdana çalıştığınız bankaların mobil uygulaması ve internet şubesini kullanarak veya bankanızın hesap kartı ile ATM kullanarak, kendi hesaplarınızdan kolaylıkla para yükleyebilirsiniz. Ayrıca PayFix'in banka hesaplarına havale ve EFT yaparak dakikalar içinde para yükleme işleminizi gerçekleştirmeniz de mümkün. Bu aşamada açıklamaya “PayFix Cüzdan” numaranızı yazmanız yeterli. PayFix para çekme işlemi de oldukça pratik. PayFix hesabınızdaki bakiyenizi günün her saati banka hesaplarınıza aktarabilirsiniz. Bu işlem içinse kendi banka hesabınızı PayFix Cüzdanınıza eklemeniz yeterli olacaktır. Bireysel hizmetler arasında yer alan bir diğer servis ise para gönderme. PayFix hesabınıza giriş yaparak dilerseniz kendi hesabınızdan, dilerseniz başka bir kişinin PayFix hesabına 7/24 para gönderebilirsiniz. Ayrıca PayFix hesabına sahip olan herkes, mesai dışı saatler dahil olmak üzere tüm zamanlarda ve resmi tatillerde, başka bir kişinin PayFix hesabına istediği zaman para gönderebilir. Bunun için para göndereceğiniz kişinin PayFix hesap numarasını bilmeniz yeterli.

PayFix Şikayet ve Yorumları

PayFix hakkındaki tüm soru, yorum, şikayet ve geri bildirimlerinizi gerek markanın iletişim kanalları aracılığıyla gerekse bu sayfa üzerinden yetkililere iletmeniz mümkün. PayFix iletişim kanalları arasında 0850 455 11 11 numaralı müşteri hizmetleri hattı, [email protected] e-posta adresi ve web sitesinde yer alan iletişim formu bulunuyor. Tüm bu kanallar aracılığıyla markayla irtibata geçerek sıkıntılarınıza çözüm arayabilirsiniz. Ayrıca gerçek kullanıcıların şikayet ve yorumlarının yayınlandığı bu sayfayı da kullanmanız mümkün. Burada para yatırma, çekme ve gönderme ile ilgili problemlerden, müşteri hizmetleri iletişim sorunlarına, hesap kapama ile ilgili mağduriyetlerden para iadelerine pek çok farklı konu başlığı hakkında yorum görmek mümkün. Üsteli buraya bırakılan şikayetlerin çözümünü canlı olarak takip de edebilirsiniz. Bu sayede sürecin bir parçası haline gelebilir, sorunlarınızın çözümüne tanıklık edebilirsiniz. Tüm PayFix şikayetleriniz için PayFix Şikayetvar sayfası hizmetinizde!