PayFixŞikayetvar üye markasıdır

• Çözülen
  • Videolu

Payfix Kurumda Muhatap Yok

48 dakika önce

Payfix denen kurum tam bir yanıltan. İki haftadır bir EFT havuza düştü, iki haftadır paramı hesabıma atmıyorlar. Operatöre bağlanmak için dakikalarca bekliyorum. Sorunu anlatıyorum, telefonu her defasında yüzümüze kapatıyorlar. CİMER'e kadar şikayet ettim.

Payfix Şifrem Blok Edildi Yeni Şifre Belirlemek İstiyorum

3 saat önce

Hesabım blokelendi ne mail ne de müşteri hizmetleriyle sorunu çözemiyorum. Her ikisi de topu diğerine atıyor. Şu an yaptığım transferde gerçekleşmedi. Askıda kalan bir para da var ortada ne zaman sağlıklı dönüş yapılır açılır gözüm kesmiyor bilginize

Payfix Hesabıma Yolladığım Para Yatmadı

4 saat önce

Saat 4/10/2023-00:30 tarihinde arkadaşımın İş Bankası hesabından kendi Payfix hesabıma attığım para yaklaşık 20 saattir yatmadı. Yetkililerin görüp yardımcı olmasını istiyorum ne gibi bir sıkıntı olabilir. Paramı nasıl geri çekebilirim yardımcı olmanızı talep ediyorum. Öğrenciyim çok mağdurum Payfix...

Payfix Para Transferi Sorunu

4 saat önce

Bugün 100 TL PayFix'e para gönderdim hala düşmedi 2 saat oldu beklemekteyim bu sorunun çözülmesini istiyorum. Lütfen ilgilenin artık rica ediyorum yoksa Payfix'i kullanmayı bırakacağım cidden çok olmaya başladı böyle şeyler. Dikkat edilmesi gerek umarım çözersiniz

PayFix Hesap Blokesi Hk.

5 saat önce

T. C. Ve telefon numaram üzerinden canlı destek hattına birisi yasadışı bahis şikayetinde bulunmuş mail attığımda sizler tarafından bildirim geldi. Denmektedir fakat böyle bir durum söz konusu değil hesapları da kontrol edebilirsiniz. Zaten bugün açılan hesap mailde attım adıma yapılan hiçbir şikaye...

PayFix Hesabımın Bloke Olması

5 saat önce

Hesabım bloke oldu ve blokenin kaldırılmasını talep ediyorum. Şifremi unuttum ve içindeki parayı başka bir hesaba nasıl aktarabileceğimi veya yeni bir hesap açamadığımı öğrenmek istiyorum. T.C. kayıtlı olduğumu belirtiyor, bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Bu yüzden oyun oynayamıyorum.

Payfix Hesabıma Yaptığım Ödeme Gelmedi

13 saat önce

Merhaba arkadaşım tarafımdan Payfix hesabıma havale gerçekleştirdik fakat Payfix hesabıma ödeme gelmedi havale yapılan bankaya geri iadesini talep ediyorum. Op*******@payfix.com.tr dekontu mailinize yolladım acil yanıt bekliyorum. Yatırılan tutar 2.500₺ dir.

Payfix Telefon Numara Değişikliği

13 saat önce

SMS onay kodu gelmiyor hesabıma giremiyorum. Başka bir siteye Payfix üzerinden yatırım yapmak istiyorum yine olmuyor. Konu hakkında acil dönüş bekliyorum. Usandım artık. Telefon numarası değişikliği yapmıştım fakat çözüm bulamıyorum çözüm üretirseniz çok memnun kalacağım artık yeter

Payfix Hesabıma Geçmeyen Para

"Teşekkürler"

QNB Finansbank hesabımdan Payfix hesabıma atmış olduğum 4000 TL Payfix hesabıma geçmedi. Konu ile ilgili yardımcı olmanızı istiyorum. o********@payfix...

PayFix Para Geçmedi Hesaba

14 saat önce

QNB hesabımdan Payfix hesabıma para gönderdim ama şu anda düşen bir havale yok ve canlı desteğiniz çok gereksiz hiçbir şekilde iletime geçemiyoruz bakiyenin bir an önce hesabıma yatırılmasını istiyorum ve en kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim bekliyorum

payfix-para-gecmedi-hesaba-1.pdf

"Şikayet çözüldü"

Çağlar Şikayetini Yayından Kaldırdı

Payfix Hesabıma Param Yatmadı

14 saat önce

1197575576 numaralı Payfix hesabıma Enpara'dan para attım ancak hala daha hesabıma geçmedi canlı desteğe yazıyorum hiçbir şekilde cevap vermiyorlar. Paramı Payfix hesabıma tanımlamyacaksanız geri iade edin. Lütfen en kısa sürede benimle iletişime geçip sorunumu çözün

Payfix Hesabıma Para Geçmiyor

14 saat önce

QNB finans hesabımdan Payfix hesabıma 4 Ekim 2023 tarihine 400 TL para gönderdim. 1 saat olmasına rağmen hala hesabıma yansımadı. Canlı desteğe yazmama rağmen kimse yardımcı olmuyor. Aksine cevap bile vermiyor. Sorunumun en kısa sürede giderilmesine ve paramın iade edilmesini arz ederim.

Payfix Hesabıma Para Yükleme

14 saat önce

Merhaba 04.10.2023 saat 00:47'de Payfix hesabıma mobil bankacılık yöntemi ile para yükledim ancak hesabıma düşmedi. Canlı desteğe yazıyorum ama dönüş sağlamıyor. Kimse Payfix devamlı bu sorunu yaratıyor ya da para çekmek istediğim zaman 'şu an hizmet veremiyoruz' diyorsunuz.

Payfix Hesaba Para Geçmedi

14 saat önce

Payfix hesabıma havale yaptım para hesabıma geçmedi. İlgilenen yok canlı destek yok hepsini şikayet edeceğim kendimize muhatap bulamıyoruz. Lafa geldi mi havale ücreti yok masrafsız v. S tabi masrafsız. Olur milletin parasını hesaba geçiremeyecek kadar bunu bile yapabilecek kapasiteleri yokmuş demek...

Payfix Hesabına Para Geçmedi

14 saat önce

PayFix'e yatırdığım para geçmedi Payfix aktif kullanıcısıyım hiç böyle yapmazdı ama nedense en son gönderdiğim 1000₺ Payfix hesabıma geçmedi yetkilil...

PayFix Banka Hesabımdan Transferi

14 saat önce

Güven bir QNB Finansbank hesabından Pay-Fix hesabına para transferi yaptım, para Payfix hesabımda görünmüyor. Yardımcı olun.

payfix-banka-hesabimdan-transferi-1.pdf

PayFix Param Hesabıma Geçmedi

14 saat önce

1500 ve 1000 TL para yatırdım ayrı ayrı QNB Finansbank hesabımdan para çıkışı oldu fakat hesabıma gelmedi çok mağdur oldum İtimat etmiyorum. Artık yetkili arkadaşlardan mağduriyetinin bir an önce giderilmesini istiyorum. Şimdiden teşekkürler ederim. En kısa zamanda lütfen dönüş yapın

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır PayFix 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

PayFix markasına nasıl ulaşabilirim?
PayFix markasının telefon numarası 0850 455 11 11 şeklinde belirlenmiştir, bu numara üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
PayFix ne işe yarar?
PayFix, bireysel ve kurumsal müşterilerin para transfer işlemlerini dilediği zaman gerçekleştirebilecekleri bir dijital cüzdan olarak çalışmaktadır.
PayFix para yatırma işlemim ile ilgili şikayetimi markaya nasıl ulaştırmalıyım?
PayFix para yatırma şikayetlerinizi markaya "bu linke tıklayarak iletmeniz mümkün.
PayFix hesabımın blokesini kaldırmakla alakalı sorun yaşıyorum. Problemin çözümü için nereye başvurmalıyım?
PayFix hesap blokelerinizin çözümüyle alakalı yetkililere "buradan sesinizi duyurabilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Tüm PayFix şikayetlerinizi "PayFix Şikayetvar sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

PayFix Hakkında

Dijital çağın yeni nesil ödeme platformu olarak hem bireysel hem kurumsal müşterilere finansal hizmetler sağlamak amacıyla kurulan PayFix ile hesaba para yatırmak ve göndermek gibi pek çok işlem mümkün. PayFix finansal teknolojileri yenilikleri takip ederek, ürettiği her finansal teknoloji çözümünü, ihtiyaç duyan kişilere ve kurumlara ulaştırmayı amaçlıyor. 6493 sayılı kanun kapsamında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kuruluşu tarafından verilen Lisans ile Ödeme Kuruluşu olarak faaliyet göstermekte olan marka, uluslararası pek çok sertifikaya da sahip. Hem bireysel hem kurumsal hizmetleri bulunan PayFix ile siz de hesabınıza kolaylıkla para yatırabilir, hesabınızdan para çekebilir ya da PayFix cüzdanınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Siz de marka hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerini okumak isterseniz, sayfamız üzerinde yer alan PayFix yorumlarını incelemekle işe başlayabilirsiniz.

Yeni Nesil Dijital Cüzdan: PayFix

PayFix, bireysel ve kurumsal hizmetleriyle kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği dijital cüzdanlardan. Bireysel hizmetler arasında PayFix para yatırma, para gönderme, para çekme, alışveriş yapma ve fatura ödeme gibi seçenekler mevcut. Örneğin PayFix cüzdan oluşturma adımından sonra bu cüzdana çalıştığınız bankaların mobil uygulaması ve internet şubesini kullanarak veya bankanızın hesap kartı ile ATM kullanarak, kendi hesaplarınızdan kolaylıkla para yükleyebilirsiniz. Ayrıca PayFix'in banka hesaplarına havale ve EFT yaparak dakikalar içinde para yükleme işleminizi gerçekleştirmeniz de mümkün. Bu aşamada açıklamaya “PayFix Cüzdan” numaranızı yazmanız yeterli. PayFix para çekme işlemi de oldukça pratik. PayFix hesabınızdaki bakiyenizi günün her saati banka hesaplarınıza aktarabilirsiniz. Bu işlem içinse kendi banka hesabınızı PayFix Cüzdanınıza eklemeniz yeterli olacaktır. Bireysel hizmetler arasında yer alan bir diğer servis ise para gönderme. PayFix hesabınıza giriş yaparak dilerseniz kendi hesabınızdan, dilerseniz başka bir kişinin PayFix hesabına 7/24 para gönderebilirsiniz. Ayrıca PayFix hesabına sahip olan herkes, mesai dışı saatler dahil olmak üzere tüm zamanlarda ve resmi tatillerde, başka bir kişinin PayFix hesabına istediği zaman para gönderebilir. Bunun için para göndereceğiniz kişinin PayFix hesap numarasını bilmeniz yeterli.

PayFix Şikayet ve Yorumları

PayFix hakkındaki tüm soru, yorum, şikayet ve geri bildirimlerinizi gerek markanın iletişim kanalları aracılığıyla gerekse bu sayfa üzerinden yetkililere iletmeniz mümkün. PayFix iletişim kanalları arasında 0850 455 11 11 numaralı müşteri hizmetleri hattı, [email protected] e-posta adresi ve web sitesinde yer alan iletişim formu bulunuyor. Tüm bu kanallar aracılığıyla markayla irtibata geçerek sıkıntılarınıza çözüm arayabilirsiniz. Ayrıca gerçek kullanıcıların şikayet ve yorumlarının yayınlandığı bu sayfayı da kullanmanız mümkün. Burada para yatırma, çekme ve gönderme ile ilgili problemlerden, müşteri hizmetleri iletişim sorunlarına, hesap kapama ile ilgili mağduriyetlerden para iadelerine pek çok farklı konu başlığı hakkında yorum görmek mümkün. Üsteli buraya bırakılan şikayetlerin çözümünü canlı olarak takip de edebilirsiniz. Bu sayede sürecin bir parçası haline gelebilir, sorunlarınızın çözümüne tanıklık edebilirsiniz. Tüm PayFix şikayetleriniz için PayFix Şikayetvar sayfası hizmetinizde!