Philips HD9650 Kapak Şikayeti

9 Ekim 2023 18:232.107
1 Destek
Yücel
8 Ekim 2023 17:28

Philips HD9650 Modeli Olan Airfryer Modelini Vatan Bilgisayar'dan Aldım hediye aldığım için o an ürünü açma imkanım olmadı 2 gün sonra ürünü açtığımızda videodada göründüğü üzere kapağının sol tarafında çıkıntı olduğu bariz görünmektedir. Ve gerçekten kozmatik olarak görüntüsü rahatsız etmektedir. Vatana götürdüm ürünü servise göndereceklerini söylediler servise gitti kapak ayarı yapıldı diyerek not düşülmüş fakat hiçbir şey yapılmamış ürün ilk günkü gibi çıkıntısı tamir edilmemiş ürünün iadesini talep ediyorum

20 Ekim 2023 18:01 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Tüm airfryer cihazlarda hareketli hazne mekanizması olduğundan tam sıfır oturmaz. Bu durum bir arıza olmayıp yetkili servislerimizde gönye ayarı yapılmaktadır. Dilerseniz de, cihazınızı direkt olarak siz yetkili servise götürebilirsiniz. Yanınızda gerekli kontroller yapılacaktır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Yücel
24 Ekim 2023 05:21

Gönye ayarı diye bahsettiğiniz şeyde görsel hata mevcut tam sıfıra sıfır otursun beklentisi yok zaten videodada göründüğü gibi çıkıntı mevcut cihazda başınızdan savsaklayıp hata yok demek işin kolay kısmı bir çok kullanıcının cihazına baktım böyle bir görsel hata yok maalesef

Philips Airfryer HD9650 Aşırı Duman Ve Koku Sorunu

03.01.2026 tarihinde Epttavm üzerinden Philips HD9650 model Airfryer satın aldım. Ürünü ilk günden beri kullandığım her ...

1 Destek

Tümünü Gör
Aldığım Bütün Philips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Aldığım BütünPhilips Ürünlerinde Sorun Yaşadım

Süleyman
Philips Airfry Üst Kapak Erimesi

Philips AirfryÜst Kapak Erimesi

Cahit
Philips XXL Airfryer Duman Sorunu!

Philips XXLAirfryer Duman Sorunu!

Esra
Philips Ev Aletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Philips EvAletleri  Acil Çözüm İstiyorum!

Aleyna
Philips Airfrey Kapak Kapanmama Problemi