Serdar sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 18:57

Yaklaşık 4 yıl önce Philips Marathon süpürge aldık. Normalde 2 ya da 3 yıl olan garanti süresini 5 yıla çıkarttık ve ürünün sadece motor aksamı değil tüm parçaları garanti kapsamında olacak dediler. Garanti süresinin dolmasına 1 yıl olmasına rağmen yetkili servis bilgilerimizi sisteme yükleyince (hortumundaki tekerlerden birinin çıkması ve yerine takılamaması ) bu problemin garanti kapsamı dışında kaldığı bilgisi verildi. Philips gibi bir firma nasıl garanti kapsamının arkasında durmuyor anlamadım. Büyük firmaları büyük yapan müşteri memnuniyetidir. Bizi mağdur eden Philips e bu tavrı yakıştıramadım. Umarım mağduriyetimiz çözülür... Teşekkürler

22 Kasım 2024 10:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

Serdar Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

22 Kasım 2024 18:27

Serdar Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Orhan sonuçtan çok memnun

Philips Süpürge Borusu Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

24 Eylül 16:39
"Philips müşteri temsilcisi aradı yeni ürünün tarafıma gönderileceğini söyledi müşteri temsilcisi nin ilgili olmasından dolayı teşekkür ederim"
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-2.jpg
philips-supurge-borusu-garanti-kapsami-disinda-birakildi-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 21:16
PHILIPS Ev Aletleri Elektrikli Süpürge Garanti Sorunu!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 23:56
PHILIPS Ev Aletleri Philips Yerine Getirmediği Garanti Garantisizliği