Tugba sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ve Media Markt Vurdumduymazlığı

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ve Media Markt Vurdumduymazlığı
19 Nisan 2024 21:21

Media Markt'tan aldığım Philips marka kazanlı ütü su akıtıyor. 1 hafta sonra iade etmek istedim ama iade almadılar. Yetkili servise 2 kez götürdüm her ikisinde de problem olmadığını söylediler. Ancak su akıtmayan cihaza neden akıyor der insan? Videolarını da çektim ancak başlarından savma derdindeler. Philips gibi bir firmanın bu tarz ucuz hareketler yapması hiç yakışmadı, veya belki de politikaları budur. Satana kadar! Ben iade de istemedim servisten, ya onarın ya da değiştirin olmuyorsa. Ama maalesef sonuç alamadım. İnsani parasıyla böyle rezil ediyorlar, bravo Philips!. Ben parasında da değilim aslında insanin arkasından dolanılması (bazı kelimeleri kullanamıyoruz maalesef) hissetmesi hoş değil. Maalesef Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Gerekirse CİMER e de yazacağım. Kimsenin dalga geçmesine müsaade edemeyiz.

22 Nisan 2024 15:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak ütülerde düzenli olarak kireç temizleme işlemi yapılması gerekmektedir. Kullanım kılavuzunda bu işlemin nasıl yapıldığı aşama aşama yer almaktadır. Kireç temizleme işlemi yapılmadığı taktirde ütü buhar vermez, su akıtabilir, koku yapabilir ve ses çıkarır bu nedenle kireç temizleme işlemini düzenli olarak yapmanız gerekmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Tugba
22 Nisan 2024 15:58

Merhaba, daha ilk kullanımda bunu yapmasına rağmen, kılavuzu kontrol ettik dediğiniz hazne boşaltma ve temizleme işlemlerini yaptık. İlk yetkili servise götürdüğümüzde onlar da aynisini söyledi. Kendimizden şüphe edip yine denedik. Ama maalesef sorun giderilemedi. Sizden ricam alin ütüyü başka tarafsız birine denettiniz. Sorun bizdeyse ona raziyiz. Yeterbki bir çözüm olsun artık.

Duran sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ütü Arızası

20 Aralık 2023 20:32
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 18:13
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Azur 8000 Seri Su Akıtıyor Servis Sorun Yok Dedi

28 Nisan 2024 18:19