Hasan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 13:01

Philips marka Airfryer de garanti süresi dolmadan pan kısmında erimeler oluştu servise götürdük ücretli olarak değişeceğini söylediler, eriyen kısım makinenin içinde kalan kısım Switch kısmını basıyor oda çalışmasını sağlıyormuş, tüketici hatası olmadığını söylemelerine rağmen değişimi ücretli yapabiliyorlarmış. Philips yedek parça sitesinde açıklama olarak bunu gösteriyormuş. O zaman cihazda neden garanti var anlayamadım.

11 Mart 2024 12:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ö., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazlarda oluşan yanma, yırtılma , kırılma, ezilme, erime gibi deforme durumları kullanıcının kullanım şekline bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile bu gibi durumlar garanti kapsamı içerisinde işlem görmemektedir. Servislerimiz tarafından ücretli tamirat veya parça değişimi gerçekleşmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Hasan
16 Mart 2024 15:16

Aynı ürünün Karaca markasını tercih ederiz bizde o zaman bundan sonra cihazın içindeki erimeye her türlü garanti veriyorlar

Dudu

Merhabalar aynı sorun benim başıma da geldi kullanamadım atıl olarak duruyor tertemiz cihaz maalesef. İki yıl oluyor 2 bin liraya almıştım hala iki bin lira buradan bile anlaşılıyor güzel bir ürün olmadığı. Siz tamir ettirebildiniz mi sorununuzu çözebildiniz mi?

Alparslan

Aynı sorun bende de oldu 2500 lira ücreti var dediler garanti dışı bundan sonra Philips almak yetmez aldırmamak gerekiyor onu ben elimle bile tamir ederim ya bu kadar mı alakasızsınız kalitesiz Philips ev aletle⁸ri

27 Mayıs 14:22
Philips Airfryer Kapak Erimesi Ve Servis İlgisizliği Mağduriyetim
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ürünlerinde Sürekli Mağduriyet Ve Hayal Kırıklığı

27 Şubat 21:06
Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 14:53
Philips Airfryer XXL Garanti Kapsamında Sorun Yaşadım