Ferit sonuçtan memnun değil

07 Ekim 2024 16:46

Aynı şekilde Philips Aqua Trio 9000 serisi model xw9383-01 elektrikli şarjlı süpürge Mart 2024 tarihinde aldığım süpürgenin süpürme başlığındaki fırçanın takıldığı motora bağlı dönen pim kırıldı. Belirtilen konularda hemfikirim. Ayrıca birkaç konu daha eklemek isterim. 1- Kullanım kılavuzunda hiçbir detay verilmediği için o noktada temizlik yapılmıyor. AR-GE çalışmalarınız müthiş görünüyor! (1891'de kurulmuş olan firma)
2- Ufak bir ücret karşılığında satılabilecek plastik bir parça satışı yapılması yerine bütün parçanın rulman kayış dahi değiştirilmeye zorlanmak neden?
3- Sadece sorunun belirtilmesi için teknik servisinizi aradığımda ekstra ücret talep etmesi?
4- Müşteri hizmetlerinize bağlanmak için 30 dakika beklemek zorunda kalmak

AR-GE ve üretim hatası olan konuları kullanıcı hatası göstermek ve bütün dikey süpürgelerinizde bu sorunun olması ve hiçbir önlem alınmaması da müşteriye verilen değeri kanıtlar nitelikte olduğunu gösterdiğini düşünmekteyim.

11 Ekim 2024 17:45 (Şikayetten 4 gün sonra)
14 Ekim 2024 11:01
Ferit
Ferit
21 Ekim 2024 21:57

İletişime geçip konu için yardımcı olundu. Fakat garanti kapsamında sorun tek seferlik çözüldü. Bu noktanın sürekli sökülüp temizlenmesi söylemdi fakat sürekli sök-tak malzeme plastik olduğu için deforme olacaktır. Plastik parçanın (PİM ucu) imalatı yapılıp satılırsa tahmin 50-100 TL olacaktır. Ama parça ayrı satılmayıp (PİM ucu ) kayış-motor ve PİM beraber satıldığı için fiyat 1000-1500 arası isteniyor. Umarım Ufak parçanın tedariği için bir adım atılıyordur

***** *** merhaba bir gelişme oldu mu acaba Philips'ten bir dönüş vs

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis

23 Mart 2025 15:11
Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 9000 Serisi Süpürge: Garanti Ve Parça Sorunları

23 Şubat 2025 13:58