PHILIPS Ev Aletleri Philips 7000 Series İ8 Hatası

22 Ağustos 2024 12:154.709

Philips 7000 serisi marka dikey süpürgemde i8 hata kodu veriyor. Devamlı ve çekiş gücü çok düşük. İnternetten araştırdım ama sorunla ilgili bir bilgi bulamıyorum. Bir tek bu sorun yüzünden mağdur olanları gördüm. Nasıl çözüm bulabilirim, yardım istiyorum.

22 Ağustos 2024 16:48 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili aldığınız uyarı cihazınızın filtresinden kaynaklanmaktadır. Cihazınızın filtresini temizlemeniz ve tekrar yerleştirmeniz gerekmektedir. Filtrenin yerine tam oturması gerekir. Bu işlemleri sağlamanız durumunda uyarı ortadan kalkacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Yorumlar(5)

5 Ağustos 2025 10:11

Philips in 7000 serisini aldım daha 3. Ayında sıkıntı vermeye başladı, iri taneleri içine çekiyor sonra geri bırakıyor, çekim gücü iyi değil,3 kere servise gönderdim, servisten geliyor 1 ay sonra yine aynı, değiştirme talebinde bulundum ne aldığım Adana Media Markt ne de servis yardımcı oldu, Philips markasına yakışmayacak bir durum

22 Ekim 2024 17:48

Hiç beklemeden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın. Benimde aynı şekilde oldu ki hala başka başka sorunlar devam ediyor. Paranıza yazık. Bu alana da güvendiğimiz bir Philips vardı artık o da yok.

18 Eylül 2024 18:51

Bende de aynı sorun var çözebildin mi?

Philips 7000 Serisi Süpürgede Sürekli İ8 Hatası Ve Güç Kaybı Sorunu

26 Ağustos 2025 21:444.610

Philips 7000 Serisi Islak Kuru Şarjlı Dikey Süpürge ürünümde son 1 haftadır sürekli olarak i8 hatası alıyorum. Filtreyi ...

Tümünü Gör
Philips Süpürge Orta Kısmındaki Parça Kırıldı

Philips SüpürgeOrta Kısmındaki Parça Kırıldı

Bahar
Philips Dik Süpürge Birleşme Yerinden Oynuyor!

Philips DikSüpürge Birleşme Yerinden Oynuyor!

Kamil
Philips Dik Süpürge Sıkıntısı!

Philips DikSüpürge Sıkıntısı!

Nur
Philips Süpürge Kendi Kendisine Duruyor Çalışmıyor

Philips SüpürgeKendi Kendisine Duruyor Çalışmıyor

Yiğit
Philips Dikey Süpürge Sorunu

Philips DikeySüpürge Sorunu

Oktay
Philips Aqua 9000 Series Sıkıntılı!

Philips Aqua 9000Series Sıkıntılı!

Arzu

Öne ÇıkanKonular