Demet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Hakkım Olan Ürün Değişimi Talep Ediyorum

17 Eylül 2024 22:49

Merhabalar, Philips HD2151 model buharlı pişirici kullanıyorum. Ürünü aldığımdan beri E8 hatası veriyor. Yani servise gitmesi lazım. Bursa Osmangazi'deki yetkili servise götürdüm, bir parça değişimi yapıp tamir edildi dediler. Ürünü kullanmaya başladım, yine aynı hatayı vermeye başladı. Tekrar götürdüm, bu sefer ürünün iadesini veya yenisi ile değişimini talep ettim. Ancak servis, tamir süresi bittiğinde defalarca denedik, hata vermiyor, ürün bozuk değil dedi. Eve getirip kullanmaya devam ettim, hata vermeye devam ediyor. Bugün en son ürünün başında bekleyerek video aldım ve servisi aradım, getirin bakalım dediler. Ürünün sorunu ne bilmiyorum ama ben vaktinde değişim talep ettim, değişim yapılmayıp tamir edildi dendi. Şimdi de hakkımın olmadığı söyleniyor. Umarım bir çözüm bulunur çünkü can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ürünümün garanti kapsamında acemisi ile değişimini talep ediyorum.

13 Kasım 2024 18:48

Merhabalar daha önce de şikayet olarak yazdım yazmaya da devam edeceğim Philips hd2151 buharlı pişirici kullanıcıyım 3. Defadır servise götürüyorum cihazı e8 hatası veriyor sürekli, en son video ile kanıtlamama rağmen dün beni arayıp ürünü teslim alın sorun yok dediler videoyu izlemeden sorunu kendilerince çözmüşler karar vermişler üründe sıkıntı yok! Artık ne yapmam lazım nasıl kanıtlamam lazım bilmiyorum ürün bir çalışıyor ikincide E8 uyarısı veriyor değişim talep ediyorum dedim dikkate dahi alınmamış, 1 yıllık ürün 3 defa servise gider mi? İnşallah sesimi duyan biriler olur da ürün ile ilgili talebimi değerlendirir!

20 Eylül 2024 11:28 (Şikayetten 2 gün sonra)

Demet Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

20 Eylül 2024 11:42

Demet Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Demet
28 Ekim 2024 21:20

Ürünü Philips yetkili servise bıraktım bakalım nasıl sonuçlanacak servise de ilettim ürünün tamirini değil değişimimi talep ediyorum ürünü aldığımda SSK 6 ayda sorun çıkarmış tamirden 2 ay sonra tekrar götürmüşüm hepsi kayıtlı serviste zaten, ürünle ilgili talebimin müşteri memnuniyeti de gözetilerek olumlu sonuçlanmasını umuyorum.

Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 22:35
PHILIPS Elektrikli Düdüklünün Patlaması
PHILIPS Elektrikli Düdüklünün Patlaması
Selen sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips HD2151/62 ALL In Cooker E8 Hatası Ve İade Edilememesi

31 Mart 2024 09:26

01 Eylül 2024 18:28