Philips Ev Aletleri ALL İn Cooker Pişmanlıktır! Mağduriyetim Çığ Gibi Büyüyor!

13 Mart 2024 16:02

Yaklaşık iki ay önce aldığım Philips marka buharlı pişirici, yedi sekiz kullanımdan sonra buharını bırakmaya, yani kısacası pişirmemeye başladı. Bunun üzerine Ataşehir İçerenköy'deki yetkili servise ürünü götürdüm ve tamir edilemeyeceğini, iki aylık ürünün değişim yapılacağını söylediler.

Ürünün Philips stoklarında olmadığını, aldığım yerden değişim talep etmemi söylediler. Ben de BİM mağazasından aldığım ürün için değişim talebinde bulundum ve ürünün stoklarda olmadığı cevabını aldım. Tekrar yetkili servise gittim. Ürün stoklarda yoksa para iadesinin BİM tarafından talep edilmesi gerektiği söylendi. Ancak ben aldığımda ürün 3000 TL idi, şimdi ise 6000 TL gibi fiyatlarda.

Ürünü aldım, ağız tadıyla kullanamadan BİM ile yetkili servis arasında mekik dokudum. Ben para iadesini kabul etmediğimden, son olarak yetkili servis tamir için tekrar ürüne bakacaklarını söylediler. Ve bu arada yaklaşık bir ay gibi bir zaman geçti.

Ürünün şimdiki bedelini ya da değişimini talep ediyorum. Zaten kronik olarak sıkıntılı bir ürün olduğunu öğrendim.

13 Mart 2024 16:26 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazlarımızda değişim talebinde Philips deposunda ürün mevcut değil ise servisimiz bir rapor düzenler ve bu rapor ile ürünü satın aldığınız yerden değişim yapılması gerekmektedir. Satın aldığınız yerde de ürün mevcut değil ise para iadesi işlemi sağlanabilir. Ancak para iadeleri ürün güncel fiyatı üzerinden gerçekleşmemektedir. Fatura tutarı ne ise o fiyat üzerinden para iade işlemi sağlanır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

25 Şubat 2024 22:31
Demet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Hakkım Olan Ürün Değişimi Talep Ediyorum

17 Eylül 2024 22:49

17 Nisan 2024 12:48
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 11:05
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri