Sinem sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS All In One Cook

15 Kasım 2023 18:29

Henüz yeni almış olduğum Philips all-in-one akıllı düdüklü tencerenin içinde yemek varken kapağı açılmıyor. Müşteri hizmetleri 'servise götürün' diyor. İçinde yemek varken nasıl götürebilirim? Şehirdeki, asıl işleri kumanda satmak olan servis dedikleri kişileri arıyorum, fakat böyle bir üründen haberleri yok. Hiçbir şekilde eve servis hizmeti sunulmuyor. 'Yemekle birlikte bize getirin' diyorlar. Ürünü bilmiyoruz, bakarız şeklinde cevap alıyorum. Bu ürün için eve servis elemanı gönderip almak ya da müdahale ettirmek çok mu zor?

21 Kasım 2023 10:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, faturanız ve garanti belgenizle birlikte size en yakın yetkili servise başvurabilirsiniz. Memnuniyetle gerekli kontroller yapılacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Sinem
21 Kasım 2023 19:25

Fatura, garanti belgesi kısmında tamamız ama ürünü içindeki yemek ile birlikte yetkili servise götüremem kusura bakmayın.

Ebru

Aynı şikayet bende de oluyor canı istediğinde tencere kendini açıyor bir sure sonra yine kilitleniyor

10 Haziran 2024 21:23
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 18:18
PHILIPS Akıllı Düdüklü Patlama