Emre sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kullanmadığım Halde Paycell'e Giriş Yapmak İçin Kod Geldi

20 Temmuz 2024 17:44

Paycell kullanmama rağmen bana Paycell'den hesaba giriş yapmak için kod gönderildi mesaj olarak. Lütfen yardımcı olun benim adıma benim bilgilerimle hesap açılmış olabilir mi?
Lütfen hızlı bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Birkaç saat önce gönderildi.

23 Ağustos 2024 14:56

Yaklaşık 1 ay önce Paycell'den bana doğrulama kodu geldi. Kodu kimseyle paylaşmayınız yazıyordu. Çok büyük bir ihtimal ile birisi benim bilgilerim ile Paycell hesabı açmış. Daha önce de bu konu hakkında bir şikayette bulunmuştum ancak Paycell bana herhangi bir bilgilendirme yapmamıştı. Bu kadar ilgisizsiniz işte. Ben şu ana kadar hiç Paycell bile indirmedim. Paycell kullanmıyorum. Eğer benim bilgilerimle benim adıma açılmış bir Paycell kart ve hesap varsa hesabın ve kartın devre dışı bırakılmasını talep ediyorum. Lütfen kontrol ediniz. Bilgilendirmeyi de lütfen buradan yapınız, aramayınız.

20 Temmuz 2024 17:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

21 Temmuz 2024 08:08

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Emre
21 Temmuz 2024 22:47

Lütfen benim adıma benim bilgilerimle ve numaram ile hesap açılmışsa sizden rica ediyorum o hesabı ve kart varsa kartı iptal imha ne yapabiliyorsanız yapınız. Ben Paycell kullanmıyorum ve hiç indirmedim de cihazıma. Benim bilgilerimle hesap açılmışsa ve hesap hareketlerinde hareketlenme varsa para gönderimi alımı vs. Varsa kesinlikle benim bilgim dışımda yapılmıştır. Rica ediyorum şu konuyu hızlı bir şekilde halledin.

Nazlı sonuçtan çok memnun

21 Ocak 14:24
Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Ertuğrul
29 Ocak 15:43
"Hızlı çözüm ve yanlış anlaşılma için tanınan iltimas için teşekkürler"
Kullanmadığım Hesap İçin Gelen Mesajlar Ve Ulaşım Sorunu
Paycell Kategorileri