Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 15:20

Paycell uygulamasına giriş yapamıyorum. Yeni üyelik yaptığım halde 5549 sayılı kanun kapsamındaki yükümlülüklerimize aykırılık teşkil ettiği gerekçesiyle Paycell hesabınızın kapatılması kararı alınmıştır diye mesaj gönderdiler. Müşteri hizmetlerini arıyorum 14.34 de yardımcı olmaya çalışan K**** isimli hanımefendi hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Bana gönderilen mesajın içeriğini bile bilmiyor. Bu kararı neden aldıklarını açıklamalarını istiyorum. Kimse bir şey söylemiyor. Paycell ve Turkcell pişmanlık.

30 Aralık 2024 15:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

31 Aralık 2024 08:00

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Emre
Emre
31 Aralık 2024 11:41

Hiçbir şey incelemeyin. Çok kötü bir firmanız, çok kötü iş anlayışınız ve çok kötü çalışanlarınız var. 5549 sayılı kanun diyorsunuz bunu neye dayanarak söylüyorsunuz bir açıklamanız yok. Müşteri hizmetleriniz sebebini söylemiyor. Bu nasıl bir bilgilendirme anlamış değilim. Lütfen cevap bile yazmayın bana da ulaşmayın. Turkcell'den ve Paycell'den en kısa sürede kurtulmak istiyorum.

Paycell Hesabım Haksız Yere Kapatıldı Kimse Yardımcı Olmuyor

31 Aralık 2024 22:06

Baran
27 Haziran 2024 11:48
Emin sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 17:49
Yeni Hatla Paycell Hesabı Açma Sorunu Ve Anlaşılmaz Güvenlik Hatası
Yeni Hatla Paycell Hesabı Açma Sorunu Ve Anlaşılmaz Güvenlik Hatası
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Hesabıma Erişemiyorum, Güvenim Sarsıldı!

Muammer
05 Kasım 2025 09:50
paycell-hesabima-erisemiyorum-guvenim-sarsildi-1.jpg

30 Ocak 2025 13:55
Turkcell Ve Paycell Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Ve İstenmeyen Ücretlendirme Sorunu

Paycell Kategorileri