Paycell Faturaya Yansıtma İptal Ettirme

08 Temmuz 2024 20:41

Haberim olmadan yanlışlıkla Paycell üyeliği oluşmuş ve bunu iptal ettirmek istiyorum çünkü her ay faturama yansıyor. Bu da aşırı fatura ödemesi yapıyor. Üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum. En kısa zamanda dönüş yapılırsa memnun olurum iyi Günler diliyorum.

09 Temmuz 2024 17:41

Sayın Paycell iznim olmadan faturaya yansıt üyeliği alınmış. İletişim numarasını aradım fakat bir sonuca varamadım yine şikayette bulundum fakat hala bir sonuç gelmedi. Paranın geri iadesini ve üyeliğin iptalini istiyorum. En kısa zamanda dönüş yaparsanız çok memnun kalırım

08 Temmuz 2024 20:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

08 Temmuz 2024 20:52

İyi Günler iletisim numarasından iptal edilmiyor bunun kısa sürede çözülmesini istiyorum

08 Temmuz 2024 21:16

İletisim numarasını aradığımda bu kanaldan bir aboneliğiniz yok diyor fakat fatura kesiliyor

09 Temmuz 2024 07:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

09 Temmuz 2024 11:40

İletisim numarasından aradığımda böyle bir kanalda aboneliğiniz bulunmadıgınu söylüyor. İlk basta olduğunu sonra olmadığını söylüyor ve tekrar başlıyor lütfen kısa sürede halledelim Paycell

29 Temmuz 2024 16:07

Paycell ekibi yaptığım şikayet üzerinden çok uzun zaman geçmekte ve hala dönüş yapılmamıştır lütfen geri dönüş talep ediyorum

Fatura Ya Ek Paycell İşlemi

Bircan