Apple Store Ödemesi Ve Paycell Aboneliği Sorunu

Maral
27 Ekim 2024 08:59

Paycell ödemelerim arasında Turkcell faturama yansıyan Apple Store ödememin anlamını sormak isterim. 1600 TL civarında bir ödeme var. Bu ödemenin iptalini talep ediyorum. Paycell kullanım aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Durumla ilgili en hızlı şekilde geri dönüş talep ediyorum.

27 Ekim 2024 09:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

27 Ekim 2024 15:25

Değerli Müşterimiz, Paycell Mobil Ödeme, anlaşmalı üye iş yerlerinden yaptığınız alışverişlerinizi ve ödemelerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan servistir. Hattınız üzerinden herhangi bir talep ya da onay olmadan ödeme işlemi yapılmamaktadır. Turkcell bu serviste sadece tahsilat hizmeti sağlamaktadır. Turkcell Mobil Ödeme ile alınan ürünlerle ve servislerle ilgili sorumluluk üye iş yerlerinindir. Apple Store üzerinden yapılan işlemlerle ilgili taleplerinizi Apple Store ile iletişime geçerek iletebilirsiniz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili tüm detayları Saygılarımızla, Paycell

12 Ocak 2024 19:14
Paycell Bilgim Olmadan Ödeme Alınmış
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Paycell Faturama Yansıtılan Ücretler Ve Çözüm Eksikliği

27 Ağustos 10:52