Pamukkale Turizm Araçtaki Personelin Üslubu

23 Kasım 2023 19:45

22.11.2023 tarihinde bodrumdan Bursa'ya bilet aldım. (41 sl 246 ) plakalı otobüsünüzle. Yolculuk ediyordum. İzmir'e geldiğimizde benim eşyalarından su geldiğini kırılıp bagaja su aktığını iddia ettiler. Eşyalarım arasında sulu bir şey olmadığı halde dediler sizde geliyor. Bende gayet ılımlı olmaya çalıştım. Halbuki aracın bagajı yağmurdan dolayı su alıyordu... Yedek şoför saygısız bir şekilde böyle durumlarda bana eşyayı nasıl koymam gerektiğini anlatıp tehdit ederek diğer yolcuların eşyaları ıslansa biz nasıl cevap vereceğiz diye. Konuştu... Resmen suçlayıcı tavırlarla konuşuyorlar. Dinlenme tesisinde eşyalara çöp torbası geçirelim dediler... Ama bagajı açtığımızda tamamen kuruydu bagaj... Çünkü yağmur suyu gelmiyordu artık. Ayrıca şahit olduğum başka bir yolcu ile muavinin diyalog hiç. Hoşuma gitmedi... İzmir yolcusu A* ne kadar erken geldik dedi. Muavinde yolcuya hanımefendi erken gelsek kızarsınız geç gelsek kızarsınız ne yapalım sizin için otobüsle bir tur daha mı atalım diye bir cümle kurdu. Bu üslup hiç hoş bir üslup değildi... Bu ilgili araçtaki muavinde ve yedek şoförün gerekli uyarıyı almalarını rica ediyorum. Yolculuk çok kötüydü. Pamukkale ye yakışmıyor böyle durumlar. (Eşyalarımın ne kadar korunaklı olduğunu fotoğraflarda ekledim.)

24 Kasım 2023 13:18 (Şikayetten 17 saat sonra)

Pamukkale Turizm’de Kaba Personel Ve İlgisizlikle Mağdur Edildim

30 Ağustos 2025 07:33
pamukkale-turizmde-kaba-personel-ve-ilgisizlikle-magdur-edildim-1.jpg

10 Temmuz 2025 18:32

Pamukkale Turizm Molasız Seferde Mola Ve Personel İlgisizliği Nedeniyle Mağduriyet

09 Ağustos 2025 19:36
pamukkale-turizm-molasiz-seferde-mola-ve-personel-ilgisizligi-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Arda sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 10:03
Pamukkale Turizm Valizler Su Altında Kaldı.
Pamukkale Turizm Valizler Su Altında Kaldı.
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 19:28
Pamukkale Turizm 3 Saat 10 Dakika Esenler Gebze