Otomol Volvo S 60 Hararet Yaptı

27 Ağustos 2024 12:29

Volvo S60 hararet yaptı. Volvo S60 aracım hararet yaptı. Otomol Çankaya servisine götürdüm, aracımla B******* Bey ilgilendi. Arızanın sebebini tespit etmek yerine kendilerince değişmesi gereken 15 civarında parça olduğunu ve 75.000 lira ödemeyle sorunun giderilme ihtimali olduğunu, eğer sorun çözülmezse motor indirmek gerektiğini söylediler. Tabii ki kabul etmedim ve 2880 lira muayene ücretini ödedim.

Ertesi gün sanayide M***** A**** isimli bir ustaya aracı götürdüm, aracı bırakmak düşüncesindeydim. Kaputu açıp baktı, elini cebine atıp penseyi çıkardı ve fan motoruna giren soketi penseyle sıktı. Aracı aldım, şehir içinde Esertepe, Yükseltepe bir yukarı bir aşağı hem de klimayı açarak. Şehir dışına çıktım, 1500 km yol yaptım, hiçbir sorun yok, aracın hararet sorunu çözüldü.

Sanayideki ustaya sadece 50 lira bahşiş verdim. Bir gazoz içsin diye.
Bu şikayetten amacım bir firmayı karalamak değildir. Yaşadığım bir gerçekliktir. Ben Otomol'dan değişmesi gerekli parçaların listesini istemedim, hararet sorununu çözün dedim. O parçaların değişmesi belki de gerçekten değişmesi gerekiyordur, ona bir şey demiyorum ama ben hastaneye kulağım ağrıyor diye gidiyorum, doktor kulağıma bakacağına bana eforlu EKG, endoskopi ve karın tomografisi istiyor. Bir nevi check-up yapalım diyor ve ben kulağımın ağrısıyla ev dönüyorum.
Bu nedenlerle Otomol Çankaya servisinden şikayetçiyim. Ben Otomol olsam bu şikayetten hiç rahatsız olmam, tam tersine memnun olurum ki insanları memnun edeyim ve sürümden kazanayım. Şimdi ben bir daha kapısından geçmem. Birkaç gün önce yine bu platformda şikayetimi yapmıştım ama yazının sonunda ironi yaparak firmaya teşekkür etmiştim. Şikayet Var platformu kelimelere takılmış olmalı ki o ironik teşekkürü, teşekkür gibi telakki ederek şikayeti yayından kaldırmış. Bu yapıcı bir şikayettir ve dikkate alınmasını rica ediyorum.

29 Ağustos 2024 17:53 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Ağustos 2024 23:35

Sanayideki bir ustanın 3 dakika içinde penseyle soketi sıkarak problemi gidermesi bile; özeleştiri yapmanızı sağlayamamış maalesef. Çok üzücü.

Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
15 Ocak 2024 21:58
"Yaşadığımız özel ve sıkıntılı durum karşısında Samsun Otokoc'ta özellikle Volvo servis müdürü Ömer Bey ve şube müdürü Ömer Beye bize karşı gösterdikleri samimi ve uzlaşmacı tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz"
Göker sonuçtan hiç memnun değil

Göker
12 Mayıs 2025 10:46
Yanlış Teşhis Ve Yüksek Masraf Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yapılan Hatalı Disk Değişimi Sonrası Mağduriyet Ve Sorunun Çözülmemesi

Sinem
02 Mayıs 2025 14:03
M. Oguz sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Ata Serviste Çözülemeyen Arızalar Ve İletişim Eksikliği Mağduriyet Yaratıyor

26 Ağustos 2025 12:33
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Volvo Servisinde Bitmeyen Sorunlar Ve Pişmanlık

13 Şubat 2025 23:35