Volvo Otokoç Servis Şikayeti. XC60 Ve XC40 Modeli Araçlarla İlgili

Volvo Otokoç Servis Şikayeti. XC60 Ve XC40 Modeli Araçlarla İlgili
Gürol
13 Eylül 2023 12:10

Volvo /Otokoç araç tamiri ve servisi ile ilgili şikayet

Volvo XC60 modeli aracımız garanti dahilinde ve sadece 54.179 km de iken ikinci kez motor arızası verdi. 08.08.2023 tarihinde arızanın giderilmesi için aracı Otokoç İstinye servisine teslim ettik.

Bugün 13.09.2023 tarihine kadar aradan geçen 34 gün içinde aracın tamiri yapılmadı ve bize teslim edilmedi. Otokoç 5 farklı ülkede 5 farklı parça beklendiği mazeretiyle sürekli bizi oyalıyor ve teslimatı geciktiriyor.
İkinci bir husus da yine Volvo marka XC40 modeli ikinci bir aracımızın tamiri ile ilgilidir. Bu aracımızın da amortisör takozu arızalı olduğu için değişmesi gerekiyor ama bu parça da stoklarında olmadığı için onu da bekletiyorlar.

Bu iki araç konusunda gösterdikleri ilgisizlik ve servis konusundaki yetersizlikleri nedeniyle Volvo Otokoç firmasını şikayet ediyoruz.

13 Eylül 2023 15:03 (Şikayetten 2 saat sonra)

Volvo XC90 Aracımın Uzun Süreli Servis Süreci Ve Devam Eden Sorunlar

Aybars
08 Ağustos 2025 14:33
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Volvo XC90 Servis Sürecinde Bilgi Eksikliği Ve Uzayan Mağduriyet

Metin
15 Ağustos 2025 16:15
Erkut sonuçtan hiç memnun değil

ABS Arızası Nedeniyle Güvenlik Riski Ve İkame Araç Verilmemesi Mağduriyet Yaratıyor

Erkut

09 Eylül 2025 16:43
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
15 Ocak 2024 21:58
"Yaşadığımız özel ve sıkıntılı durum karşısında Samsun Otokoc'ta özellikle Volvo servis müdürü Ömer Bey ve şube müdürü Ömer Beye bize karşı gösterdikleri samimi ve uzlaşmacı tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz"