Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Ford Servisindeki İlgisizlik Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Aralık 2024 00:04

Garantili olan ve garantisi hala devam eden aracım, Karacabey Devlet Hastanesi'nin bahçesinde AdBlue kaynaklı olarak çalışmadı. Buna istinaden, kasko yol yardımdan hizmet alarak Bursa Nilüfer'de bulunan Otokoç Ford yetkili servisine aracı çekici ile naklettim. Çalışmayan aracımla Otokoç'ta kayıt sırasında kabul edilmedim. Sebep olarak, aracımın bulunduğu kiralama firmasının kendilerine gelmemesi beyan edildi. Fakat araç Ford garantili ve servis Ford'un yetkili servisi; sahibi kiralama firması fark etmeksizin yetkili servisin araç seçerek müşteri seçerek kabul etmeme gibi bir lüksü olmaması gerekir. İstanbul'da yaşıyorum. Araç Bursa'da arızalandı ve beni Yalova Otokoç'a gitmemi istediler. Servisler çağırdıkları arkadaşa müşteri bir hataya bakılmasını istiyor. Emr-i Baki gibisinden konuşmasından dolayı, servisteki elemanın danışmadaki hoparlörü açık görüşen çalışan bayanın sesini dışarı geldiğini tahmin etmediği için 'gelirim öttürürüm' gibi bir tabir kullanarak yanlı olarak gelmesi, test cihazlarının liflerde sabit olduğu yalanına sığınması bu sebeple ortada bırakılmaya çalışıldı. Israrla gerçekten firmada işini ve görevini yapmak isteyen sorumlular sayesinde servisten gelinerek cihaz bağlanarak araç çalıştırıldı. İstanbul'a kontak kapatmadan gitmem gerektiği söylendi. Serviste sonradan gelip yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. İstanbul Otokoç gibi yetkili servis sağlayıcı bir firmanın danışmadaki bayanın ve de yönlendirdiği arkadaşın konuşma şeklinden dolayı rahatsız oldum. Yıllardır araç kullanıyorum ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Otokoç firmalarına araçlarımı teslim ediyorum. Nilüfer Ford Otokoç firmasının yetkili servisi olmayı hak etmediğini düşünüyorum. Her şeyden önce, ikametgahı orada olmayan, aracı arıza yapmış bir müşterisine, özellikle garantili aracı olan bir müşterisine yardım etmeyip göndermeleri Otokoç'un misafirlerine yaklaşımı açısından hoş olmadı.

20 Aralık 2024 12:43 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Aralık 2024 15:02

Herhangi bir dönüş olunmadı

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
04 Kasım 2024 11:44

Servet
05 Aralık 2023 01:43
Nida sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 23:11
Ford Transit Aracımın Güvenlik Sorunu Ve Otokoç Bursa'nın Sorumsuz Yaklaşımı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç İhale'de Araç Satışında Güven Sorunu

Murat
20 Kasım 2024 00:19
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Fiat Egea 1.6 MJet 130HP Cross Urban Dct

18 Temmuz 2024 16:41